![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Forumun en aşağısında gördüğünüz üzere, bayrakların üzerine tıklayarak forumun dili, yazılar dahil tamamen tercüme edilerek değiştirilebiliyor. Böylece foruma gelen yabancılar 43 dilden birisinde -belki biraz tarzanca çeviriyor ama- yazıları okuyabilecekler. :muhahaha: Bir nevi robot dayı |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
"Almeno il forum che si vede, fare clic sulla bandiera della lingua del forum, tra cui il testo completo può essere modificato da traduzione. Pertanto, gli stranieri nel forum, forse circa 43 lingue in un articolo da leggere, ma si trasforma tarzanca." evet gayet başarılı biçimde tercüme etmiş italyancaya, çok anlarım ben de. öhömm,"boncorno alora siguramente fiorentina della mondo pancare maldini." (burada forumun bu politikasını çok başarılı bulduğumu anlattım, italyan fanları öpüyorum, mucks.) no flood edit: ingilizcesi de "itz dı fıtbıl detz dı fıtbıl" olmuş. :d
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
süper bu yaa bayağı işimize yarar ![]() ![]() Ellerine sağlık başgannn Gaz da vereyim ,Yeniliklere devam!! "yürü be başgan kim tutar seni. sen daha neler yaparsın! bsb bu siteye girmesse benm de adım nil değil vallaa" ![]() Nasılım ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| murat aştın sen artık iyice vay be süper olmuş bu çok akıllıca chonk devrim yapmaya devam ediyor..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
:d
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |