![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Artık film ve dizi konularında spoiler verebilirsiniz. İzlemeyenlerin okumaması için yazınızı yazarken butonunu kullanın.Bunu kullanmak, tıp ki yazıyı kalınlaştırıp altını çizmek gibi basit bir işlemdir. (Gelişmiş kullanıcılar [spoilerR] mesaj [/spoileR] şeklindede kullanabilir.) Örnek olarak ilk spoilerı veriyorum. [spoiler] Jack bir sonraki bölümde ölüyor [/spoiler] [spoiler] Şaka yaptım ölmüyor [/spoiler] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| bundan sonra her hafta sabahın köründe heroes ve prison break spoiler larıyla doldurucem burayı..... maksat pislik yapmak olsun....:w00t::w00t::w00t::w00t: [SPOILER]bunu yazan tosun......:w00t::w00t::w00t:[/SPOILER]
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| ben çoktan izledim..... heroes unda 8. bölümünü izledim... yazıyım mı full diziyi buraya hı yazıyım mı....:w00t::w00t: artık bozmada sıınır yok.. önceden üyeleri benzetiyoduk şimdide ayarlara geldi sıra....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |