![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| 25 Ağustos 2008 Pazartesi ------------------------------- - Yeni Yönetim Kadrosu Oluşturuldu. Forum genelinin yöneticisi olarak 4 kişi atandı. (backstreet_boys, brian_littrell, S.I.B.L.I.T) Arka Sokaklar Bölümüne 1 moderatör atandı. (Siberia) - Eğlence, Komedi Bölümleri Tekrar Açıldı. Forumdaki eğlence, oyun, komik resimler bölümü tekrar açıldı. Bu bölümlerde konu açmak yönetici onayına bağlı kılındı. Yalnızca yöneticilerden birinin onayladığı konular bu bölümlerde yayınlanabilecek. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 26 Ağustos 2008 Salı ------------------------------- - Online Kullanıcı Sayısı Değişikliği Artık forumda son 1 saat içerisinde online olan kişiler online olarak gözükecektir. 1 saatten daha fazla süredir forumda aktif olmayanlar otomatik olarak şu an online olanlar sayfasından çıkacaklardır. Böylece yalnızca yakın zamanda online olanlar görülebilecektir. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 30 Ağustos 2008 Cumartesi ------------------------------- - Forum Menüsü Yenilendi Forumun menüsü sıkışık olduğundan dolayı kendisine kardeş bir menü daha eklendi ve menü karmaşıklığı giderildi. -Yeni Mesajlar Butonu Değişti Yeni Mesajları görmeye yarayan buton değiştirilip, daha işlevli hale getirildi. Ayrıca bugünkü mesajlar butonu forum menüsüne eklendi. -Anasayfa görünümü iyileştirildi 1024*768 çözünürlük kullanan kullanıcılarda forum anasayfasının aşağı kısmı kayma yapıyordu. Anasayfadaki kaymaya neden olan kısımlar düzeltildi ve görünüm iyileştirildi. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
murat iyi hoşş ama sen bu forumla ilgili bişeyler yapıyosunda ben anlamış degillim :mmmm: yani sen uzaktan bunca seyi nasıl yapıyosunn ? mesela onu kaldırdım işte bunu ekledim gibi gibi neyse ben anlamam ama iyi seyler yapıyosun ama sen her bişey eklediginde ben aaaaaaaa hmy:murat ne yapmışş oluyorum ben |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
bu konuyu görmemisim çok pordonn ayyy çok güzel olmuş ellerinize saglık böyle yeni tişörtleriyle bi cici çıkmış bizimkiler ![]() ya çok tatlılar nick brainnin saçını öpüyor sonra kevin var sonra nickkin hafif şişman hali çok şirinler |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
sen bişeyi zaten bir kerede ve düzgün yapaydın şaşırırdım muro.... daha da bişey demiyorum sana......:vurkendini:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |