![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Birçok arkadaştan istek gelmesi ve resim eklemenin biraz karışık olmasından dolayı ayrıntılı bi şekilde anlatıyorum. Bunun bikaç yöntemi var tabiki ama ben kendi kullandığım yöntemi paylaşıyorum. - www.imageshack.us sitesinden "gözat" ı tıklayın. - yükleyeceğiniz resmi pc den seçin "host it" i tıklayın. - yükleme yapıldıktan sonra yeni açılan pencerede en altta "Direct link to image " te yazan linki kopyalayın. - forumda mesaj yazma bölümünde araçlardaki sarı renkte kare şeklindeki "Araya Resim Ekle" yi tıklayın. - açılan küçük kutucuktaki yazıyı temizleyerek kopyaladığınız Direct link to image linkini yapıştırın "tamam" diyin. hepsi bu kadar ![]() Not: - Resim paylaşırken paylaşacağınız resimlerin daha önce forumda verilmediğine dikkat edin. - İmzanızda resim kullanabilmek için de aynı yöntemi uygulayabilirsiniz. Kopyaladığınız linki "kontrol paneliniz" deki "imza düzenleme" de mesaj yazma bölümüne aynı şekilde "araya resim ekle" yi tıklayıp yapıştırmanız yeterli. Yalnız kullanacağınız imzanın çok büyük boyutta olmamasına özen gösterin.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |