![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Forumu bıraktım, forumdan gidiyorum bundan böyle forumda olmicam tarzı başlıklar açmak şu andan itibaren forumda yasaklanmıştır. Forumdan giden sessizce gitsin, elveda başlığı filan açmanıza gerek yok. İki günde bir canı sıkılan elveda konusu açıyor. Ne milletin canını sıkın ne de benim canımı sıkın bu tarz şeylerle. Forumdan gidiyorum şu bu başlıklarının tümü yasaktır. Giden sessizce gitsin girmesin. Bu konu tüm forumu bırakıyorum diye başlık açan, bana üyeliğimi sil diye özelden ulaşan kişileredir. Bir değil birden fazla kişi olduğu için buradan duyurayım dedim. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
onlar da açmasın sayın kuumandanııım benim moralimi bozuyorlar sinirlerimi geriyorlar ağlatıyorlar üzüyorlar.. ben bunları yaşicak insan mıyım ??? ![]() bu arada başlığı gördüm sonra chonk u gördüm falan.. anaaaaaaaaaaam dedim kumandan en sonunda dayanamadı bize gidiyor... bi bakıma kendi kendimi kekledim yawww...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Alıntı:
hmy: Dedim noluyor,ne iş?
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ilk bakınca murat gidiyo sandım cidden haa ) allah iyiliğimi versin.. mesaj yerine ulaşmıştır murat saol iyi demişin valla arkandayım yürü be murat
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |