Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Duyurular, Forum Hakkında Öneri ve İstekler

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-Ağustos-2008, 16:38   #1 (permalink)
Aktif Üye

Standart Gerçek Bsb Fani Olmayan Gitsin !!

Bu konuyu açan kişi benim !!!!

Son zamanlarda siteden ayrılan kişiler mevcut .. özellikle BSB İKİNCİ istanbul toplantısında yaşanan , şu gelirse ben gelmem , ben gelirsem o gelmesin gibi muhabbetlerin dönmesi , maminin istanbul toplantısına gelmemesinin ardından jesmuna ve pirelikedinin de gelmemesi ...
benim burdaki varoluşumu ciddi anlamda düşündürmeye başladı .!!

Çünkü ben buraya önemsiyerek geldim !!
BSB için oyun oynamaya , muhabbet etmeye , hatta ÇOCUKLUK yapmaya değil ,
varoluşumuzu , bu topluluğu güçlendirmeye geldim !

ama şuanda bu olanlar yüzünden kendimi anakolu forumuna üye biri gibi görmeye başladım !!!

kimse üzerine alınmasın demiyeceğim .. bu yazıyı herkezin - yöneticilerin - fanların - üzerine alınması için yazıyorum !!

Gerçek BSB fanı her daim her yerde olur .
Gerçek BSB fanı toplumdaki kişilere değil , toplanımdaki amaca bakar .
Gerçek BSB fanı kendini değil , BSB için yapılan hertürlü şeyde BSB İÇİN ULAŞILACAK EN YÜKSEK AMACI düşünür .
Gerçek BSB fanı - BSB nin sitesine girerek LAGALUGA yapmaz .

Üyeliğinizi tartmaya ve herkezi cesaretli davranarak dürüst olmaya çağırıyorum !!!

GERÇEK BSB FANI OLMAYAN BU SİTEDEN GİTSİN !!!
dolphinmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-Ağustos-2008, 17:42   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öncelikle söyleyeceğim şey. üstte yazdığın o gelmezse ben gelmem o giderse gitmem bölümü beni ilgilendirmiyor. yine burda da söylüyorum. kim için ne için ya da nereye olursa olsun seda gelmediği sürece gelmezdim serbest zamanlarımda. ayrıca zaten şimdide gelmiyorum şehir dışına gidicem. konunun o kısmını üzerime alındım. ve cevabımıda veriyorum.

benim asıl takıldığım konu GERÇEK BSB FANI...

sen bir şeyler için çaba veriyor olabilirsin ki bu bişeylerden kastım backstreet boys u türkiye'ye getirmek. ben bunu istemiyorum bir çok yerde de açık açık belli ettim söyledim hatta bu yüzden tartışmalarım bile oldu umrumda değil inan bana. backstreet boys un türkiyeye gelmesi konusuna katılmıyorum. ha bu konuda kimseye köstek olmam fakat desteğimi de beklemeyin. ilk buluşmaya gelme nedenim, forumda görüştüğüm arkadaşlarımı birde yüzyüze görmekti, ilk toplantıda alınan kararlarda ben bsb nin türkiyeye gelmesi konusunda herhangi bir görüş belirtmedim bişey yaparımda demedim. ordaki amacım(facebook ta grup açtım) foruma üye kazandırmaktı. bu demek değil ki verdiğin çabaya saygı duymuyorum.. elbette duyuyorum ama sen böyle yargılama yapmamalıydın.

buluşmalara gelmiyorlar diye insanlara kızmakta nereye kadar haklısın o da tartışılır. gelirim demiştir, ama sonradan önemli bir işi çıkar, hastası olur, ölüsü olur, işi olur, izin alamaz, ailesi göndermez vs... ve birde gelmek istemez, istemeyebilir. onlarıda saygıyla karşılamak gerekir. ben backstreet boys u kendim için seviyorum kimse için değil o yüzden de sevmediğim ya da muhattap olmak istemediğim insanı görmek zorunda değilim...

şimdi gelirsek asıl benim canımı sıkan ve yakan konuya... GERÇEK BSB FANI... olayına....

kusura bakma ececim dediğim gibi bunu yargılamak sana düşmez. hadi espri yaptın desem neyse bir nebze kabul ederim. ama orda gayet ciddi altını çize çize yazmışsın. ben açtığın başlığın muhattaplarından biri olarak kimseye bu hakkı vermem. ben backstreet boys u seninle onunla yada başkasıyla tanımadım. ben backstreet boys u senin için onun için yada başkası için sevmedim, ben backstreet boys u sen mutlu ol o mutlu olsun başkası mutlu olsun diye de sevmem. ben onları kendim tanıdım kendim sevdim kendim değer veriyorum. evet onlara ulaşmak istiyorum ama bunu sizin istediğiniz yöntemlerle yapmayı düşünmüyorum o zaman ben gerçek bsb fanı olmuyor muyum. backstreet boys evet benim amacım ama ben mecbur değilim seninle yada herhangi biriyle o amaca yürümeye. birini ya da bişeyi başkası için seviyosan zaten sevdiğinin anlamı kalmıyor. senin bu yazdıklarına göre kıyaslarsak..
ben 11 yıl boyunca laf olsun diye backstreet boys u sevmişim
11 yılımın her anında onları boşuna yaşamışım
buraya gelipte sohbet etmem sırf geyik içim..

kusura bakma ece ne sana ne başkasına backstreet boys sevgim adına laf ettirmem. bunu burda sinirle yada neyle yazmış olursan ol umrumda değil.

yazarken o kadar rahat o kadar geniş kurmuşsun ki cümlelerini bunu yazmayı resmen kendime borç bildim.

her insan kendi kafasına göre hareket edemiyor bunu da anlaman gerekir. her zaman birileri bişeylere bağlıdır. ve o bağlı olduklarımızın koydukları engeller, geleceği dahi etkiler. ben kafama göre hareket edemem.......

insanların nedenlerini sevgilerine kıyaslama.... bir buluşma içinde backstreet boys luluğuma laf etmezsen çok sevinicem. bu konudaki hassaslığım uç sınırdadır. kimseyi tanımam dahada kırıcı olmak istemiyorum.

saygılarımla ...
Alt 28-Ağustos-2008, 17:47   #3 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

• Her daim her yerde olamadığım için gerçek bsb fanı değilim sanırım.
  • Toplanımdaki amacın dışında, toplanımda gelecek kişilere bakmıştım. Bunun için özel sebeplerim vardı bilmesi gerekenler biliyor. Ancak şu gelirse gelmem şeklinde değildi.
Bilmeyenler için gelecek olan sürpriz kişi bendim. Gelemiyorum.
Gelememe sebebim İstanbul'da olmayışım ve Pazar günleri BSB buluşmasından daha önemli olan işlerimin olması. Hayatının 1 numarasının BSB olduğunu, BSB'nin hayatındaki en önemli şey olduğunu iddia eden varsa ben özel olarak BSB buluşması ayarlayacağım ancak işini gücünü, okulunu bırakıp buluşmaya gelecek mi acaba? BSB fanı olmak hayatının en üst noktasına BSB'yi yerleştirmek, herşeyi BSB'den sonraya atmak değildir. Benim, sizin ve BSB'nin de kendine ait yaşamları var. Nick'in, A.J'in, Brian'ın kendi hayatları var. Bunun gibi hepimizin hayatlarında yaptıkları, yaşadıkları şeyler var. Hepimizin hayatları farklı şekilde işliyor. Gerçek BSB fanı kavramı çok göreceli bir kavram. Bu forumda her BSB fanının BSB'ye hayatında vereceği yer farklıdır, ama bu kimseyi az veya çok BSB fanı yapmaz. Konsere giden BSB fanları daha çok değer veriyor, gitmeyenler daha az değer veriyor diye bir şey olmadığı gibi, BSB buluşmasına gelenler daha çok değer veriyor, gelmeyenler daha az değer veriyor diye birşey de yok.

Kimse bana burada hayatımın en büyük amacı Backstreet Boys'un Türkiye'ye gelmesi cart curt demesin, kimseninde hayatındaki en büyük amaç BSB değil. Eğer öyle olduğunu düşünen varsada gerçekçi düşünüp kendine baksın. Asıl çocukça olan yaklaşım budur. Çoğumuz yetişkin insanlarız bu forumda. Okulu olanlar var, işi olanlar var. Önünüzde bir yaşam varken, bitirmeniz gereken bir okul ve çalışmanız gereken bir iş varken bunları 2.plana atıp nasıl BSB'yi ilk sıraya alabilirsiniz? Alınabilseydi zaten her ay buluşma olurdu o da ayrı konu.

Gerçek BSB fanı kendini değil, BSB için yapılan şeyleri düşünür yazılmış.
Bunu gidip BSB'ye söylesek acaba bize ne cevap verirlerdi diye merak ediyorum. Gerçek BSB fanı, BSB fanı gibi davranarak hareket eder. Gerçek BSB fanları kendilerini futursuzca BSB'ye adayarak, kendi hayatını düşünmeden hareket etmez. Forum yönetimi olarak üstümüze alınması gerektiği yazıldığı için şunu yazıyorumki bu forum yönetiminde kimimiz maddi sıkıntı çekiyoruz, kimimiz iş arıyoruz, kimimiz okulumuzu nasıl bitireceğimizi düşünüyoruz, kimimiz aile problemlerimizle uğraşıyoruz, kimimiz internete dahi zor giriyoruz. Hiçbirimizin herşeyini BSB'ye adayacak kadar lüksü yok, bu şekilde bir mantığıda yok. Çünkü Backstreet Boys'un hayatlarımızdaki yeri her zaman farklıdır. Yıllardır sadıkça dinlediğimiz, sevdiğimiz bir gruptur BSB. Bizim için sadık olarak müzik yapan, bizleri mutlu eden ve bizleri utandırmayan bir gruptur BSB. Gerçek BSB'nin bizim hayatlarımızı adamamızı istemediğinide bilmeliyiz. Bazen BSB'nin hayatımızda en üst noktada olduğu yeri karıştırıyoruz.

Gerçek BSB fanı her daim her yerde olmaz. Eğer böyle bir fan varsa tanışmaktan gurur duyarım. Kendisiyle tanışmak için can atıyorum.

Birbirimizin hayatlarını tanımadan, bilmeden ve nelerle uğraştığımızı göremen bu tür şeyler söylemek, konuşmak gerçekten kolay. Ama hayat gerçek bir kavram ve biz bunun içerisinde yaşıyoruz. Hepimiz aynı hayatı yaşamasak da burada ortak bir noktamız var o da Backstreet Boys.

Backstreet Boys, Backstreet Boys'u gerçekten bilenler için gerçekten özel bir gruptur. Her şarkısı, her yaptıkları onları tanıyanlar için çok özeldir. Bu bir sevgidir, bağlılıktır ancak hiçbir zaman gerçek dışı düşünceler değildir. Ne Seda Brian ile evleneceğini düşünüyor ilerde, bu hayal ile yaşıyor hayatını, ne Eylül Kevin ile evleneceğini düşünüp buna göre hayatını yönlendiriyor, ne de Dayı Nick ile evlenmeyi planlıyor. Buradaki tüm BSB fanları içinde geçerli bi durum bu. Onları sevmek çok ayrı bir durum. BSB fanlarını Blue vb. fanlarından ayıranda bu bilinç, bu bağlılık ve gerçek sevgidir. BSB fanları teenager mantığında kişiler değildir, belki bir süre önce öyleydik ancak BSB ile büyüdük ve yetişkin olduk.

Gerçek BSB fanı belli ritüelleri yerine getirerek olunacak bir şey değildir.
Bir insan zaten ya BSB fanıdır, ya da değildir. Bunun gerçeği, sahtesi yoktur. BSB fanı olmak da insanın yüreğindeki bir duygudur. Özellikle 10yılı aşkın süredir BSB dinleyenler bunu gayet iyi bilirler, anlarlar. Dergilerin arka sayfalarında poster değişip, yazı yazarak, BSB'nin albümlerini market market arayarak zamanında bugünlere geldik. Herkes değişik şartlar altında BSB için çabaladı, hala çabalıyor. Ancak bunu hiçbir zaman belli standartlar altına sokmadık diğer insanlar gibi. Eğer Nil'in açtığı seçmeler başlığını okuduğumuzda duygulanıp eski günlerimize gidiyor ve bu yüzümüzü gülümsetiyorsa o zaman biz kim olduğumuzun adını koyarız.

Gerçek BSB fanı nedir, kimdir açıklamaya çalıştım.
Gerçek BSB fanı eğer ilk mesajdaki belirtilen kişiyse bu ben değilim. Ama bu kişiyle tanışmak isterim.

Yönetimin alınması gerektiği için alındım yazdım.
Üyeliğimi ve kendimi bu konuda tarttım.
Kendime göre BSB fanıyım, ancak standartlara göre sanırım metalciyim

Ben kimse üzerine alınmasın diyorum, sadece benim neden gelmediğim hakkında veya benim ne düşündüğüm hakkında yorum yapanlar varsa onlar alınsınlar.

Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-Ağustos-2008, 18:20   #4 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buluşmalara bir türlü katılamayan biri olarak şunu söylemeliyim ki.. Şu dönemlerde çok sorunlu bir okul hayatı geçiriyorum ve sınıfta kalma ihtimalim vardı. evet istesem atlar gelrdim ben kafama estiğinde yurt dışına bile çıkmış insanım ancak şu anda maalesef derslerim de yüzünden babam tarafından ambargolara mahrus kaldım.. o nedenle buluşmaya falan gelemiyorum,bsb için her daim her yerde bulunamıyorum yani kusura bakmayın...
Bsb nin gelmesini çok istiyorum evet. ne yapabiliriz ama biri onu söylesin. mailler gönderildi resmi sitelere yazılar yazıldı facebook grupları açıldı... blaa blaa blaa.... daha ne yapalım?? ankarada soyunup meclisi mi basayım???Kim karar verecek kimin bsb fanı olduğuna yaa.. kaç kere bunun tartışması yapıldı yaa.Kaçıncıya aynı şeyler söyleniyor anlamıyorum ??????

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-Ağustos-2008, 18:47   #5 (permalink)
Banned

yazdıklarınızın hepsini okudum son 3 msja yazılarına çok güldüm konuyu o kadar güzel çarpıtmışsınız ki eğer ilk msjı iice anlasaydınız kendı yazınızı okuduğunuzda üstünde biçok düzeltme yapmaya ihtiyaç duyardınız..öncelikle şunu bilmelisiniz ki bi grubu/sanatçıyı sevmekle onun fanı olmak çok farklı şeylerdir.fanlar fanı oldukları grup için her daim her yerde olur ,buluşmalardaki kişilere değil ,amaca bakar ,BSB İÇİN YAPILICAK HERŞEYDE kendini değil ,BSB İÇİN ULAŞILACAK EN YÜKSEK AMACI düşünür ,BSB nin sitesine girerek LAGALUGA yapmaz .
ablamında demek istediği buydu ama siz bunu çok farklı algılamıştınız

1.ablam cümlelerinde BSB SEVGİSİNDEN değil BSB FANLIĞINDAN bahsetmiş yani ablam kimsenin BSB
SEVGİSİNİ YARGILAMAMIŞ eylül sen yazıyı bi daha oku istersen.

2.Ablam buluşmaya işinden,ölümden,hastalıktan,okuldan,aileden yada bu tarz önemli durumlardan toplantıya gelemeyenlere bişey yazdığını ben görmedim murat sen nerde gördüysen öyle bi yazı bizede göster bi zahmet arama yapsamda sonuç çıkmıo çünkü..ablam orda o gelirse gelirim o gelmesse yokum diyen kişilere yazmış o yazıyı istersen başkasına da okut çünkü sen o yazıyı anlamamışsın.

3.eğer o toplantıya o kişi için geliosan demekki bu siteyede o kişi üye die üyesin o kişi üye olmasa sende olmassın bence çünkü eğer o kişi üye olmasada bu siteye üye olurdum diosan o zmn o kişi olmasada buluşmalara katılırsın (bu lafımı bi kişi diil gelirse gelmem dien herkes üstüne alınsın)

4.Gerçek fan toplulukları aynı amaca sahiptirler ve aynı amaca birlikte yürürler sen tek yürümek istiosan ve ben gerçek fanım diosan gerçek bi fan nası olur bilmiosun demekki..

5.Biz BSB ile yetişkin olduk diosunuz şunu bilinki hiç bi yetişkin o gelirse gelirim gelmesse gelmem muhabbeti yapmaz kendı hayatına bakar yetişkinlik olayları geride bırakıp geleceğe bakmak istemediği kişileri yan yana olsa bile yok saymaktır.üzgünüm ama daha yetişkin olamamışsınız yetişkinlik yaşla olunmuyo herşey kafada bitiyo.

6.Ablam yazılarında hayatındaki en önemli amacı BSB olan gerçek fandır dememiş.bunu nerden çıkardın murat merak ediyorum.

7.bu arada en çok güldüğüm noktalardan birini es geçemicem; seda brian ,eylül kevin tmm da dayı nick nası bi ikili gerçekten komik bi cümle bu senin yazıyı düşünmeden yazdığını gösteriyo yetişkinler 1000 düşünür 1 söyler.

8.Gerçek bi fan nası olur mrk ediosanız diğer fan sitelerine bi bakın site olarak bizim ki daha güzel olabılır ama fanlık acısından onlar bizi bastırıo bence..

9.Amaç için yapılması gerekenler ankarada soyunup meclisi basmak değil nil yapılması gereken toplantıda söylendi ama yazıyım ki herkes iyice anlasın bu toplantıların amacı BSByi türkiyeye getirmek bununu içinde yapılması gereken toplantılarla buluşmalarla önce birlik olup varlığımızı belli kişilere (bu kişiler devlet başkanları değil konser çalışmalarını organıze eden kişiler) kanıtlamak

yazdıklarımın dolphinmavi adlı üyenin ablam olmasıyla hiç bir alakası yok o gelirse gelmem gibi cümleler kullanan kişiler gibi başka birisine bağımlılığımdan dolayı yazmadım bu cümleleri herkezden ayrı bi kişilik olarak yazdım bilmenizi isterim ilk msjdaki yazıyı kim yazsa desteklerdim...
emmacemrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-Ağustos-2008, 19:01   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sen şunu çözememişsin cemre.... birini yada birilerini sevmeden nasıl fan olunuyor onu çözememişsin yada çözmüşünde senin çözüm yolu başka bir olayla birleşmiş buna alakasız kalmış.

gerçek bsb fanı demek onları türkiyeye getirip konserine gidip iki saat avazı çıktığı kadar bağırıp sonra bsb gidince evine dönüp kıçını kırıp uyuyan fansa ben hayatta bsb fanı olmam bsb nin adını bile ağzıma almam. sizin fanlıktan anladığınız bu.

sen burda gelipte milletin yetişkinliğini sorgulama biz eceye cevabımı verdim onun yazdıklarınıda çok net anladım sen kendine göre çevirip kendince cevaplarını vermişsin orası beni bağlamaz....

ben öyle her zaman her yerde olamam bunuda anla. ama bu demek değil ki ben bsb fanı değilim.... ha ama sana göre değilsem bu da benim en ufak bir şekilde umrumda değil... çünkü sen fan ne demek ya da sevmek ne demek bunlardan haberdar değil gibi görünüyosun....

................

neyse yorumu sallantıda bırakıyorum... gelecek cevaba göre şiddeti artırıcam....
Alt 28-Ağustos-2008, 19:13   #7 (permalink)
Forum Polisi

Ece ne demek istemişse istemiş... 3-4 ayda bir bi gerçek fanlık olayıdır tutturuldu gidiyor.. Benim merak ettiğim tek bir şey var Ece nin bu konuyu açmaya iten şey nedir? Neden birden fanlıklar sorgulandı?? Yapmayın etmeyin. ben herkesin yazdığına gülüyorum burda.. kendi yazdıklarım da dahil!!! Allah aşkına gidelim buluşalım hadi. ailemi okulumu hiçe sayıcam HAZIR OLUCAM buluşucam sizinle... Adım atmış olur muyuz oluruz heralde bir adım olur birbirimizin yüzünü görürüz,iyi vakt geçiririz buraya gelir konu açar buluştuk deriz... Yapmayın şunu yaa belli aralıklarla fanlık sorguluyorsunuz.. ben şahsen sorgulamıyorum SİZE NE OLUYOR???? Gitmek isteyen de gider,FAN OLMAYAN GİTSİN ne demek yaa kmi kovuyorsunuz????

Alt 28-Ağustos-2008, 19:36   #8 (permalink)
Banned

Alıntı:
backstreet_boys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen şunu çözememişsin cemre.... birini yada birilerini sevmeden nasıl fan olunuyor onu çözememişsin yada çözmüşünde senin çözüm yolu başka bir olayla birleşmiş buna alakasız kalmış.

gerçek bsb fanı demek onları türkiyeye getirip konserine gidip iki saat avazı çıktığı kadar bağırıp sonra bsb gidince evine dönüp kıçını kırıp uyuyan fansa ben hayatta bsb fanı olmam bsb nin adını bile ağzıma almam. sizin fanlıktan anladığınız bu.

sen burda gelipte milletin yetişkinliğini sorgulama biz eceye cevabımı verdim onun yazdıklarınıda çok net anladım sen kendine göre çevirip kendince cevaplarını vermişsin orası beni bağlamaz....

ben öyle her zaman her yerde olamam bunuda anla. ama bu demek değil ki ben bsb fanı değilim.... ha ama sana göre değilsem bu da benim en ufak bir şekilde umrumda değil... çünkü sen fan ne demek ya da sevmek ne demek bunlardan haberdar değil gibi görünüyosun....

................

neyse yorumu sallantıda bırakıyorum... gelecek cevaba göre şiddeti artırıcam....
sen ablama cvp verdin bende size sonuçta burası bi forum kime nası cvp vericeğime kimse karar veremez..ayrıca kıçını kırıp yatma olayına koptum gerçekten anlaşılan sen işi çözememişsin o zmn sen konsere gitme bsb videolarını izle ondan sonra kıçını kırıp yatmanla kal..üzgünüm ama ben videosunu izleyip kıçımı kırıp yatmaktansa konsere gider resimler çeker onları canlı canlı yakından görerek eve gidip kıçımı kırıp yatmayı terçih ederim:laugh:ama eğer bu dediğim türkiyede olmazsa ki bu zmna kadar senin gibi düşünen sana göre GERÇEK(!) bsb fanları sayesınde hiç olmamış bundan sonrada olmaz ..o zmn bende bi gün bi şekilde kendim nerde konser varsa oraya gider konseri izler o mutluluğu orda yaşarım..sen konser videolarını indirmeye dvm et ...herşeyi şiddetle bozmuşsun yargılayamassın dıosun ama yine yargılıcam(tabi bu sana göre yargılamaksa bana göre sadece yorum)herşeyi şiddetle çözmek ve gelirim gelmem tavırlarını en fazla ilkokul 1'e giden konuşarak anlaşamayan küçük çoçuklar yapıo...
benim amacım burda sizinle tartışmak diil aksıne böyle bişey hiç olsun istemem ama madem ortada böyle bi konu ve buna yazılan msjlar var benimde sizin gibi bu konuya cvp yazma hakkım var..

Alıntı:
brian_littrell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Last edited by emmacemrew; Bugün at 20:02. Sebep: bikaç imla hatası yazdklarımı başkaları gıbı değiştirmedim yada silmedim yani ..yazdıklarımın her zmn arkasındayım "

cemrecim eğer bu laf banaysa şunu bilmeni isterim ki mesajımı yazarken bile tam olarak söylemek istediklerimi ifade edemediğimin ve toparlayamadığımın farkındaydım. bu nedenle tekrar okuduktan sonra silmeye karar verdim. ayrıca da bu tartışmanın içinde olmak istediğimi sanmıyorum canım. yanlış anlaşılma olmasın.
sedacım sen o yazıyı silmeden önce sana bi lafım yoktu çünkü karşı düşünsen bile en mantıklısı seninkiydi ama o yazılardan sonra silmen garip oldu ..öyle denk gelmiş olabilir yada ama şunu bil o yazı sadece sana diil di madem sen oyle yazmadım diosun o zmn o yazı sana dııl oyle davranan dier kişilere isteyen üstüne alınabilir yani ..bu arada bu tartışma içinde olmaktan bende hoşnut diilim kavgacı bi yapım yok ben sadece gördüğüm çarptırmalara cvp yazdım dikkat edersen..
emmacemrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-Ağustos-2008, 21:44   #9 (permalink)
Aktif Üye

Sevgili Forum ;

İlk başta yazdığım yazıya verilmiş cevaplar olmuş , mektup gibi yazılar yazılmış , zaman harcanmış , sinirler bozulmuş .. ama yazıkki ( sanırım sadece kardeşim olduğundan dolayı ) beni bir tek emmacemrew anlamış .

Benim amacım insanları germek , laf sokuşturmak , sinir bozmak değildi .
Burdaki herkezi kardeşimden farksız görmüyorum . Ve yazdığınız yazılar o kadar alakasızki o kadar anlaşılmamışki yazdığım şey .. gerçekten gülüyorum .. ama dedim ya kötü niyetli olarak değil ...

Bir ablanın kardeşine gülmesi gibi ...

Forumdaki SİBERİA gibi arkadaşlarımıda neden bu konuyla meşgul ettiğim herkezin anlıyabileceği şekilde tekrardan yazmak istiyorum .

**** Bilindiği üzere istanbul toplantısını organize eden benim .
Bu esnada öyle olgun olduğunu düşündüğüm insanlar öyle davranış içinde bulundularki beni bu yazıyı yazmama ittiler ..

konuştuğum herkez o gelirse ben gelmem bu gelmezse ben gelmem demeye başladı .

Yazı yazanlara cevaplarım ;

- Eylül sen belki seda olmadan gelemezsin .. ama bunu farklı bir şekilde anlatabilirdin .. gelemem derdin .. gelmem dedin .

-Murat buluştuğumuz zamanı hatırla nedemek istediğimi çok iyi biliyorsun .

- Seda beni en iyi senin anlıyabileceğinden zerre kadar şüphem yok .

-Nil kimseyi kovan yok .. sadece kendilerini bilen kişileri biraz düşünmeye çağırdım ..

Belki birazda olsa yazdığımı anlar diye düşündüm ama o kadar yazılan yazılara rağmen 1 kişi bile anlamamış ne demek istediğimi ...

Forum vaktinizi aldım ...
yazımı okumamış varsayın ..
ZATEN 1 KELİMESİ BİLE ANLAŞILMAMIŞ

E.D
dolphinmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-Ağustos-2008, 21:56   #10 (permalink)
Forum Polisi

Alıntı:
dolphinmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuyu açan kişi benim !!!!

kimse üzerine alınmasın demiyeceğim .. bu yazıyı herkezin - yöneticilerin - fanların - üzerine alınması için yazıyorum !!

Gerçek BSB fanı her daim her yerde olur .
Gerçek BSB fanı toplumdaki kişilere değil , toplanımdaki amaca bakar .
Gerçek BSB fanı kendini değil , BSB için yapılan hertürlü şeyde BSB İÇİN ULAŞILACAK EN YÜKSEK AMACI düşünür .
Gerçek BSB fanı - BSB nin sitesine girerek LAGALUGA yapmaz .

Üyeliğinizi tartmaya ve herkezi cesaretli davranarak dürüst olmaya çağırıyorum !!!

GERÇEK BSB FANI OLMAYAN BU SİTEDEN GİTSİN !!!

ben müneccim deiğilim hiç birimiz müneccim değiliz. ben yazanları okudum ve ANLADIM ! Bu siiteden GİTSİN demek otur kardeşim düşün bak kendini yargıla demek mi yoksa "Ben bir kaç kişi hakkında hüküm verdim defolsunlar"demek mi yoksa "bsb fanı olmayan insanlar varsa defolsun gitsin"mi?? hepsinde defolmak var.. şimdi bu cümle nasıl yazılırdı??? "oturun kendinizi bir gözden geçirin" denilirdi Sen ne dedin???

Kriterlerine de ben açıklık getirdim sanırım. Kimse kusura bakmasınben BSB FANIO DEĞİLİM çünkü her istediğimde her yerde olamıyorum,BSB için ulaşılcak en yüksek amaçtan önce KENDİM için ulaşılacak en yüksek amacı düşünüyorum çünkü ne Nick ne de bir başkası gelip BENİM KARNIMI DOYURMAYACAK....

Yalnış anlaşılmak istemiyorsan kesin cümleler kullanmayın.. Türkçe böyle bir dil işte.....

Konu Kapatılmıştır

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil