![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| Sevgili Arkadaşlarım ; Çoğunuzun bildiği üzere benim bir seyahat acentam birde yurtdışı eğitim danışmanlığı firmam var . Ve önümüzdeki okul sezonu bütün türkiye genelinde ve kıbrısta öğrencilerle gerçekleşiceğimiz bir projeye başlıyoruz . Konuyu kısaca anlatim ; Para kazanmak isteyen ( ancak okuyan ve her üniversiteden sadece 2 kişiye bu görevi verebiliyoruz ) öğrenciler okullarıyla görüşerek boş günlerinde okulun bahçesinde stand açıyor ( bu en fazla 1 ay yapılacaktır .) Genellikle okullarda standlar oluyor ve bunu öğrencileri yapmak istediklerinde daha çok yardımcı oluyorlar . Bizde firmamızın reklamlarını göndericez , broşurlerimizi .. Sizler 1 ay stand kurarak .. ama geri kalan dönemde broşurlerimizi sürekli dağıtarak yurtdışına dil eğitimi yada work and travel a gitmek isteyen öğrencilerin kaydını alıcaksınız . Eğerki kayıdı alınan öğrenciler vizesini alıp ödemelerini yaparlarsa kişi başı 50.00 dolar para kazanıcaksınız . Bunu bütün okul hayatınız boyunca yapabilirsiniz . En az 3 kişi çıkarsanız 150 dolar , 10 kişi çıkarsanız 500 dolar yapar .. ve her okuldan en az 30 kişi rahat çıkar !!! normalde türkiye genelinde her okulda bu işi yapabilecek kendine güvenen sosyal olan arkadaşlarım var ancak bir bsb fanı olarak .. konuyu ilk buraya duyurmak istedim . İlgilenen arkadaşlara gerekli bütün bilgiler verilecektir . bana özel mesaj atarak irtibata geçebilirsiniz |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| arkadaşlar .. bu konuyla ilgilenen kişiler varsa ...yada çevrenizde benimle irtibata geçmeniz önemle duyrulur... aksi taktirde yapmak isteseniz bile bir bakmışsınız okuduğunuz okulda başka biri bu işten para kazanıyor ... benimle irtibata geçin .. ders programlarınız belli olsun .. sonrada çalışmaya başlıyalım ... DERSLERİNİZİ AKSATICAK BİR ÇALIŞMA OLMAYACAK !!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 28-Mayıs-2011 Bulunduğu yer: Finland
|
Product Ardo FLSN 125 LW FLSN 125 LW quality review |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |