![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Değerli forum sakinleri, Bayanlar ve baylar, Ve sevgili dayı, Foruma erişim sıkıntısını çözmeden önce foruma yeni hosting satın aldım. Sıkıntı sanırım çözüldü, ama yinede yeni hostinge geçeceğiz. Böylece erişim sorunu ortadan kalkacak. Bu akşam saat 7'den sonra atılmış tüm mesajlar forumdan gitmiş olacak taşındığımızda. Çünkü 7'ye kadar olan mesajlar siteden siteye nakliyat şirketine yüklendi. Şimdi geçici olarak buradayız, fani forum. Dolayısıyla "vay efendim konu açmıştım, mesaj atmıştım şimdi neden yok" diye isyan etmeden önce bu konuyu okuyun istedim. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| pek bişi yaşamamıştık zaten sorun değil, şu erişim problemi ortadan kalksın o yeter.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| komik şey. kaç kişi benim kalmamı ister, kaç kişi senin kalmanı ister bi oylama yapalım istersen sulandırma hemen ortalığı burda ciddi bişey konuşuluyo ayıp yaa ciddiyet sıfır.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
konuyu açtığın iyi olmuş başkan, mesajlar mühim değil baştan başlarız lakin herkesin haberi olmayabilir bu başlıktan, o yüzden mail adreslerine doğumgününde gelen cinsten otomatik mesaj gönderilebilir haberi olmayanın kalmaması açısından.. içeriği de burda yazdıkların olabilir.. ya da salla gitsin isteyen forumu bulur sorup soruşturarak : )
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |