![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| murocum kodlarına sağlık.... çok güzel oldu böyle forum inanılmaz sevdim.. bir daha da galatasaray resmi teması çıkmadığı sürece forumun temasını değiştirme... yada bu renklerde daha iyi bir tema çıkarsa o da olabilir....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aşık oldum ben bu yeni temaya yaa :w00t: çok beğendim ellerine sağlık murat. farklı, karizmatik ve çarpıcı olmuş. yaşasın yeni temamız oley :kopkop::hop::kop::dance: gece gece iyi geldi bu değişiklik :WOT:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
yok ya ben beğenmedim açıkçası böyle çaplı bir siteye çok açık renk olmuş valla hani 5 milyona lisans alan çocklar varya onun gibi bi site gorunumu var sade yani aralarda arka planda birşeyler olsa super olurdu saygılarımla ...
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
şu yukarıda ki backstreet boys türkiye yazısı inanılmaz güzel olmuş çok sevdim o yazıdı onun dışında bana da sanki biraz renkli gibi geldi ama değişiklik iyidir buna da alışırız yine de eline sağlık murat çok güzel olmuş
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| ben size katılmıyorum valla.... forumda daha az renk var... daha sade olmuş ve bana göre çok daha gösterişli olmuş.... üç beş farklı renk karışımındansa iki renk çok daha iyidir.... buranın ne kadar düzgün ve ciddi bir yer olduğunu göstermiş bence
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |