![]() |
| | #34 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bizde her sene aynı kişi veriyor puan durumunu. bi sene de değiştirsinler be kardeşim.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| sen öyle san. o kadar çok oy atan var ki. eurovision manyakları dolu. sen kendin gibi düşünme herkesi.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| ben şunu anlamadım. bu fransızca merakı nedir sahi? bide fransızca olarak tekrarlanıyor. ah şu fransızların kibiri yok mu..
| | |
| | #40 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 08-Şubat-2011
| 2011 Eurovision'da United Kingdom temsilcisi Blue..Ben hiçbir ülkenin şansı olduğunu düşünmüyorum şuan..Seslendirecekleri parçanın adı 'I Can' . Sabırsızlıkla bekliyorum. Nokta bitti..
__________________ The Lord Of Cellos ![]() ![]() Can't chase away your ghost, inside it only grows.. Nothing left but misery. This will be the end of me..! All the shit that you created, all the scars you celebrated; Couldn't take away your pain, Couldn't resurrect your gain, This love will be the end of me, this love will be the end..! Konu ~ Nεмεsίѕ ~ tarafından (08-Şubat-2011 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |