![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Temmuz-2007 Yaş: 19
|
arkadaşlar mükemmel bir parça gerçekten benim favorimdir. (LİVE) Yorumlarınızı bekliyorum .
__________________ I can’t stay when I keep falling apart.. I won’t be here waiting lost in the dark.. Now I know it’s time to let go.. And I won’t take this anymore... Konu nickokan tarafından (12-Mart-2011 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| İngiltere de artık Eurovision'ı önemsemeye başladı sanırım.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 24-Nisan-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 26
|
ben şarkıyı beğenmedim ama dünyada tanınan bir grup olarak hayran kitlesinden oyları alırlar sanırım, albümlerindeki şarkılar daha güzel bence
__________________ It's just another rainy day in London |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 08-Şubat-2011
|
1. olacakları kesin. Başka bir ihtimal düşünmek istemiyorum
__________________ The Lord Of Cellos ![]() ![]() Can't chase away your ghost, inside it only grows.. Nothing left but misery. This will be the end of me..! All the shit that you created, all the scars you celebrated; Couldn't take away your pain, Couldn't resurrect your gain, This love will be the end of me, this love will be the end..! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |