![]() |
| | #11 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Şubat-2010 Yaş: 20
| Evet arkadasım AJ Shadows adlı parcayı WESTLİFE hediye etti.İşin aslı şöyle ki,önce kendi albuımlerıne koyacaklardı busarkıyı sonra Leona Lewis'a verilme söz konusu oldu ama sonradan BSB buyuk grub oldugunu bıze bir daha gostererek daha cok sarkının WESTLİFE'a yakısacagını dusunerek Westlife'a hediye etmiştir. Tesekkurler BSB... Dünya 2 tane boyband görmüştür; 1-Bsb 2-WESTLİFE |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| woooowww neler duyuyorum neler. demek shadows 2. single olacak işte bu süper bi haber bayıldım buna
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
benim favorimde i'll see you again, plaselerim ise no more hereos ve leaving ama shadows gayet harika bir şarkı zaten onlar kolay kolay kötü şarkı yapmıyorlar, onları dinlemek bana inanın huzur veriyor..
__________________ often blacker than white |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |