![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Album and single news from Mark Last week we told you the news you have all been waiting for - the boys are coming back soon to treat you to a new single and album! Mark wanted to give you the next piece of exciting information himself, so read on to see what Mark has to reveal... Hey guys, More exciting news from us..What About Now is the name of our first single and it's out on the 25th October to download and the 26th October in stores! We worked with the amazing Steve Robson on the track and can't wait for you guys to hear it! Just to let you know: the album is just about finished and will be released 30th November! It is full of new, original, modern pop, plus a couple of nice remakes...we feel it's the best album we've made in a long time, if not ever and because it's made for the fans we just can't wait to see how you like it!! Across the album there's uptempo, mid tempo and of course a few ballads, ya gotta have those! I know a lot of you are asking about upcoming concerts...!? Well just hold tight, meetings are happening as you read this and we will have loads of news in the coming weeks/months...for now prepare yourselves for the first new Westlife song in two years! WHAT ABOUT NOW!! Pre-order your very own copy of the new album by clicking on the following links: Amazon, HMV and Play.com. Stay tuned to www.westlife.com for more news, coming your way soon! Yeni albüm 30 Kasım da çıkacak. Ve ilk single "What About Now" 26 Ekimde çıkacak...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
çok geç kaldılar yaa ben şu ekim,kasım aylarında albüm satın almaktan kuruyacağım gibi geliyor yeter yaw bütün sevdiğim sanatçılar aynı zamanda albüm çıkarmak zorunda mı? :d
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
evet albümü dinledim,en doğrusu dinliyorum.Westlife,twitter'da 11 şarkı olacağını yazmış bende 13 şarkı bulunmakta.Fazla mal göz çıkarmaz deyip,beğendiğim parçaların adını söylüyorum: How To Break A Heart Shadows (dinle,ağla) Where We Are (favorim) As Love Is My Witness (zaten biliyoruz) Another World Reach Out benim gibi önceden dinlemek isteyen olursa özelden ulaşsın linki atayım,yalnız bir uyarı da bulunayım şarkılar .m4a uzantılı ayrıca kalite bi hayli düşük,ne olursa olsun ben dinlemek istiyorum diyen ulaşsın |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bende albümün kaliteli hali var mp3 256 lık =) bende dinledim albümü what about know a bayıldım sanırım favorim o şimdilik, shadows zaten mükemmel serelimin dediği gibi dinle ağla cinsinden, talk me down ı çok sevdim ben, where we are süpermiş favorin olduğu kadar var serel =) reach out da güzel.. daha da çıkar dinledikçe sevdiklerim gerçi albümün tamamını saydım nerdeyse, ama çok şık ve kaliteli bir albüm olmuş, dinlemeye değer..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Westlife yaa Ben de indirmicem,albüm beklicem dedim,ne de olsa Bsb den daha çabuk gelir albüm diye.. dayanamadım. indirdim komple albümü.. Müthiş müthişşş. Shadows a zaten bittim,Reach out harbiden güzelmiş,favorim şimdilik How to Break a heart ama albümü ayırt edemiyorsun yaa. o kadar müthiş bir albüm ki
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| can burda deşifre ettirme istersen kendini ![]() tabi canım bizde silcez zaten dinledikten sonra, emeğe saygı
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |