![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
Westlife yeni album çalışmalarını Los Angeles'ta sürdürüyor.Albumden bir parçanın adı ortaya çıktı.ONe republic grubunun solisti Ryan Tedder'a ait Beautiful parçası yer alacak.Onun dışında Robbie Williams ile bir çalışma yer alacak.Bu bir düet olabilir bir şarkı olabilir.Yeni album USA'de de yayınlanacak.Konserler olacak USA'de.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
bencede güzel bir albüm olacak .. herzamanki gibii..
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
dün Nicky twitterda haber verdi yakında stüdyoya gireceklerini ben de çok sevindim. 2 yıl geçti üzerinden... Arayı çok açtılarNicky twitterda şunu yazmıştı :tmrw is just the start of the process of making a brilliant pop album..so who knows how long it will take ? lotsa new producers, writers on
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
|
yeni album çalışmaları LA'de dvm ediyor.one republic solisti'den Beautiful parçasını alan grup.2.Yeni parçası Leaving.Yeni albumde Coldplay solisti Chris Martin,A1 solisti Ben Adams,Desmond Child ve Darren Hayes'tende birer parça alacak.Simon Cowell görüşmelere devam ediyor.(Simon Cowell ve Louis Walsh menajerleri)Bu arada america's got talent programının yorumcularından Simon Cowell,yeni sezonda America's Got Talent programında Westlife parçaları Us Against The World ve What Makes A Man parçalarının show'da gösterilip dinletileceğini dile getirdi.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
bilgilendirdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim .. ![]() saygılarımla ...
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bence zıt pıt aynı haberler için konu açmaya gerek yok yeni albüm haberleri irishson'ın açtığı 'Westlife yeni albumu ile yakında' konu başlığında toparlanabilir her haber bi konu açılmaz bence fazla gelir
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |