![]() |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bu şarkıyı çok sevdim ben ya dinler dinlemez alıştım hemen. bakalım klip nasıl olacak
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aynen öyle can '3' max martin şarkısı çok seviyorum ben bu max'ı ya
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Evet max sarkısı her yerde 1 numara gorunen o kı klıpte 1 numara olucak farklı bı tarzı var dans olsunda ıcınde ![]() ![]() "3" listelerde hızla ilerliyor ve Brit, Twitter'ı aracılığıyla herkese teşekkür etmek istedi. "3'yi Billboard Hot 100'da 1 numara yapan fanlarıma teşekkür etmek istiyorum." dedi. "Kesinlikle dünyadaki en muhteşem fanlarla kutsandım ve hepiniz bunu sevdiğiniz için çok mutluyum, tüm bunları sizler için yapıyorum. Videoyu görmeniz için sabırsızlanıyorum." Video, Diane Martell tarafından yönetildi ve Tone&Rich'den özel bir koreografi içeriyor.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| nefret ediyor olabilirsin ona bişey diyemem de bunu bu konuya yazman çok saçma geldi bana. biz burda yeni şarkıdan bahsediyoruz, bilmem anlatabildim mi!!
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Tabı bunuda yazmak ıstemıstım gercı nefret edıyosan konusuna gırmek ıstemezsın o da ayrı ![]() Bu arada bı sonrakı albumde maxın bı sarkısı daha varmıs 3 ve Woman. gıbı olur ıns
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| max martin şarkısı olur da güzel olmaz mı tuğçe :d hadi bakalım demekki bundan sonraki albümde güzel olacak
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |