![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Britney Spears'ın son videosu http://www.vh1.com/video/play.jhtml?...321&vid=452061
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
az önce tw de izledim hiç beğenmedim çok abzürt kel alaka bi klip olmuş keşke klip çekmeseydi de şarkı ole kalsaydıı :/ gimme more dan sonra ki en hayal kırıklığı uğratcak bi klip olmuşş.. brittde bi abzürtlük sezdim kilolu mu çıkmış giydiği mayolar mı onu ole göstermiş anlamadım radar da gayet fit'ti halbuki.. ahh ahh womanizer ve circus dan sonra sole gzl bi klip çekmedi bu albümde..
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Bu zaten yenı albumdeydı bence aksıne cok guzel bı vıdeo Britneyın duru guzellıgı yansıtılmıs yuze odaklı cekımlerde ayrıca o beyaz mayolu hallerıne bıttım vucudu super gostermıs ama sıyah kıyafetlı yerlerde (3lu dans edılen) poposu buyuk gorunuyo dogru Cırcus ve woman cok dans etmıs dans acısından kesınlıkle tatmın edıcı bı klıp olmus zaten yonetmende B agırlıklı klıp olucak demıstıKonuyla alakalı olamazdı zaten klıp sonucta sarkı sozlerı cok curetkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bana da kilolu gibi geldi bu klipte ya. ama klibin de çok bi özelliği yok nerde o 'womanizer', 'radar' gibi klipler
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
su resımdekı sıyahlı halınde oyle gorunuyo konulu bısey gelemezlı w veya r gıbı zaten grup ılıskıden bahsedıyo sonucta sarkı maxcıgımın eserı bunda sadece B ızledık dogal bence boyle yuzunu bol bol goruyoruz
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| yüzü güzel çıkmış her ne kadar radar womanizer ya da circus kadar mükemmel bir klip olmasada bence fena deil yani :S ama belinin kalınlığı çok ortaya çıkmış ,,, kıyafet seçimi yanlış olmuş sanki biraz
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yalnız bi kaç defa izleyince daha bi sevmeye başladım ben bu klibi, yüzü falan çok güzel çıkmış ya
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
klipde hakikaten çok gzl çıkmış yüzü ayrıca beyazlı bölümde saçı topluyken fln gözlükle bayıldım ama şarkısıyla klip basit geldi bana, pek beğenmedim. dile takılıo fln da keşke daha gzl bi parçaya daha kurgulu bi klip çekseydi..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #10 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Ben beğendim valla Brit'in duru güzelliği çok güzel yansıtılmış,dansları da çok hoş!Şarkıyı zaten çok seviyorum,kısacası çok sevdim!
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |