![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Hello! ile konuşan şarkıcı, çocuklarının onun için ilk sırada yer aldığını ve çevresinde süregelen herşeyin sonunda yerine oturduğunu söyledi. Britney şöyle konuştu : "Birçok insan belki de bunu aşamayacağımı düşündü. Çünkü insanlar benim artık bitirildiğimi düşünüyorlardı, öyle değil mi ? Bence geçen yıl, bir süre de olsa herşey böyle göründü. Sanırım geçmiş hakkında yapabileceğim hiçbirşey yok ama şimdi, sadece onların yanıldığını kanıtlamak istiyorum. Ve gerçekten sahip olduğum herşeyi, bu yeni şovumun içerisine koydum." ![]() Britney sözlerine şöyle devam etti : "Ben mutluyum. Gerçekten, artık herşeye sahip olan bir kız gibi hissediyorum. Ailem var, çocuklarım var, arkadaşlarım var ve fanlarım var... Şovum var! Ama daha da önemlisi, ben artık üzgün değilim. Çok uzun zaman boyunca üzgündüm ama artık değilim. Ve bak sana ne diyeceğim. Bu gerçekten, gerçekten iyi hissettiriyor.":48::clap::blush2:
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
İşte bu!Çok seviyorum Britney'i ve bugünlerin çok daha iyilerini göreceğini biliyorum ![]() Hayata karşı verdiği bu mücadelede sonuna kadar yanındayım,umarım herşey dilediği gibi olur!Seni seviyoruz Britney! ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |