![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Lady GaGa, Britney için şarkı yazmanın ''muhteşem'' olduğunu söyledi. Gerçek adı Stefani Germanotta olan Gaga,Britney'in son albümü için Quicksand'i yazdı ve bu pop prensesiyle çalışmaktan çok hoşlandı. Lady Gaga: “O çok şekerdi ve bu şarkı için çok heyecanlıydı. Britney Spears için herhangi birşey yapmak benim için bir onurdur. Benim jenarasyonum için bir pop ikonudur kendisi.” SOURCE: ShowbizSpy.com
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| lady gaga yı ilk britney in haberiyle duydum. sonra şarkılarını dinledim ve gerçekten beğendim umarım uzun bi süre beraber çalışırlar. çok güzel iş çıkaracaklarından eminim :wink: hatta hattaa düet bile olabilir :w00t:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bi düet çok bomba olur ama dimi
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Sormaa XD Madonna olmasinda bu turnede bi duet istiyorum Katty pary-lady gag=gwen stefani vs biri olsun ya zaten izlemeye madonna=fergie=miley vs cok unlu geldi ama biri cikmadi sahneye ya
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| 1000. mesajımı britney için yazıyorum ![]() ![]() katy perry de güzel fikir ama ben en çok lady gaga yla düet yapmasını isterdim
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |