![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() 25’inci MTV Video Müzik ödülleri Hollywood’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. ![]() Gecenin en dikkat çeken ismi Britney Spears’dı. Son dönemde özel hayatında yaşadığı sorunların ardından müzik dünyasına dönüş yapan Spears, geceden 3 ödülle ayrıldı. ![]() MTV Müzik kanalının geleneksel Video ve Müzik ödülleri töreni bu yıl da birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Törende adından en çok söz ettiren isimse ABD’li şarkıcı Britney Spears oldu. Spears, “Yılın Video Klibi”, “En İyi Kadın Şarkıcı Video Klibi” ve “En İyi Pop Video Klibi” dahil 3 dalda ödül kazanarak geceye damgasını vurdu. ![]() Sık sık özel hayatındaki sansasyonlarla gündeme gelen ve kariyerinde büyük düşüş yaşayan Spears’ın bu başarısı, müzik kariyerine yeni bir başlangıç olarak nitelendirildi. 25’inci MTV Video Müzik ödüllerinin sahipleri şunlar: Yılın video ödülü: Britney Spears “Piece of Me” En iyi kadın şarkıcı video ödülü: Britney Spears “Piece of Me” En iyi erkek şarkıcı video ödülü: Chris Brown “With You” En iyi pop video ödülü: Britney Spears “Piece of Me”
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
mtv ödül törenlerinin tadı cidden kaçmış 3 ödül britney e veriyorlar bsb aday olmuyo, sercan'ın dediğine aynen katılıyorum,bsb de bugün magazine malzeme verse idi 3-4 ödül alırdı herhalde
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| valla dogru yaaaa........mtv artık öldü haaaa........izledim ve ne oldukları belli olmayan insanları çıkarmışlar yuhhhhhh dedim....kaliteli müzik yapanlar yok. artık.....:6:
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Dedıklerınıze katılmıyorum . Brıt 9 dalda adaydı eger oyle olsaydı daha cok alırdı bu albumu promosuz 2 mılyon sattı POM cok sevıldıgı ıcın aldı , Bsb ye nıye vermedıler bılmıyorum ama oraya cıkan cogu kısı yenı nesıl sanatcılardı Bu arada oraya aday olanları fanlar belırlıyo yanı bsb fanlarına yanı bızlere cok ıs dusuyo
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| bu fan işi değil öyle gözüküyor ama değil en azından bir dalda ödül alırdı bsb değilimi bence o satış rakamı bile birtney için çok kötü ağladı zırladı magazinden hiç düşmedi ödülüde aldı
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Bunun aglayıp zırlamakla ılıgısı yok malesef kız bıpolar hastalıgı yuzunden rehaba gıttı mtv 2007de kotu performans sergıledı ısı ıcın hıc bısey yapamadı cunku hastaydı ama ona ragmen Gımme more ve POM heryerde calındı sevıldı , bu sanatcının sevılmesı ve desteklenmesıyle alakalı Cogu sanatcılar var ne halde yakalanıp sonra yok olan var bunun onla alakası yok. Bsb'nın Black and Blue dan sonra daha bı olgunlastıgı kesın o verılen aranında bazı seylerde etkısı var bence (popularıte acısından),kı o donemdekı konserlerıyle su donemdekı konser resımlerıne bakınca anlıyorum ben
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
|
'..ama bıpolar hastalığı var onun için mtv'de kötü performans sergilemişti' diyorsun hep ama eminimki benim gibi çoğu kişi ilk defa duyuyor bunu.. ayrıca bir sanatçının çok sevilmesi onun çok başarılı bir sanatçı olduğu anlamına gelmiyor..ona bakarsan 50cent'e bir bak..sence başarılı,gerçek bir sanatçımı o? ama hayır asıl beğenilen cool tarz ve tutumları yani hep faso fiso şeyler.. britney'de artık aynen böyle..yani bu ödülleri başarılı olduğu için toplamadı..
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Yabancı basını takıp eden varsa bu zaten bılınıyo hatta turk gazetelerınde de cıktıgı hastalıgı Bende zaten suan cok basarılı demıyorum cok kotu bı donem gecırdı daha yenı yenı kendıne gelıyo dedım yoksa bu donem B nın en kotu donemıı tartılasamaz.Ben sadece odul acısından fanları olan bızlere gorev dusuyo yanı yabancı B sıtelerınde en ufak bı britney oylamasında butun B fanları oraya hucum edıyo
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |