![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Bir yıl süren bir kontrolü kaybediş ve bunun sonunda Britney Spears kendisini hiç olmadığı kadar olgun hissediyor. Rolling Stone'un gelecek ayki sayısına kapak olan Spears, "Şuan yaşlı bir insan gibi hissediyorum. Gerçekten! Yatağa saat 9.30 gibi gidiyorum ve dışarı çıkmıyorum, herhangi birşey yapmıyorum." diyor. Spears, 2 Aralık'ta 27 yaşına giriyor. Hemen yanında Larry Rudolph, Circus hakkında şöyle konuşuyor : "Bu albüm onu efsane statüsüne yerleştirecek." Spears ile ropörtajı yapan Jenny Eliscu : "Britney'le yalnız kalamadık ve bazı sorularım onlardan onay almak için bekletildi." diyor. Larry devam ediyor : "Onun görevi Britney Spears olmak. Ama maalesef, işi özel hayatına ve garip durumlarına karışılmasını gerektiriyor. Bu yüzden çevresinde sürekli güvenlik görevlileri var." Spears'in öncelikli konusu çocukları.ç Onların velayetini kaybetmesine rağmen 3 yaşındaki Preston ve 2 yaşındaki Jayden'ı, Spears artık daha fazla görebiliyor. Britney şöyle açıklıyor : "Onlar beni ne zaman ziyaret etseler, benim için ne kadar özel insanlar olduğunu bir kez daha düşünüyorum." Ardından eski eşi Kevin'ı eleştiriyor ve şöyle diyor : "Çocuklarım "aptal" gibi kelimeleri hatta Preston "S*ktir git" demeyi öğrenmeye başladı. Benden veya benim ailemden böyle bir kelime duyamaz. Büyük ihtimalle babasından öğreniyor. Bende bu kelimeleri söylüyorum ama asla çocuklarımın yanında değil." Source: USAtoday.com
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Britney'in Circus'taki "Teşekkürler" Mesajı "Preston ve Jayden - kalbimsiniz, bedenimsiniz, herşeyimsiniz! Annem ve babam, Abim Bryan, Kardeşim Jamie Lynn, Yeğenim Maddie ve Larry Rudolph - hepsini birlikte atlatmama yardım ettiğiniz için! Adam Leber AKA Twinkle Toes, Brett Miller AKA Smowflake - Popomu yatağımdan kaldırmaya yardım ettiğiniz için! Lulu - yemeklerimi pişirdiğin için. Casey Sanchez, Edan/Princess, Tom Hanson, Ken Hertz, Seth Lichtenstien, Jason Trawick, John Marx, Mark Itkin, Tim, Randy, John and everyone at AEG, Andre Fuentes, Wade Robson, Amanda Robson, Steve Dixon, Mo Morrison, Dan George, Phil Griffin, Andrew Fried, Radical Media, Joseph Bongiovi, Larry Winokur, Holly Shakoor, Joseph Nejman, Lauren Kozak ve Andrew Gallery. Jive Records'taki ailem... Barry Weiss, Tom Carrabba, Peter Thea, Teresa LaBarbera Whites, Dan Zucker, Jeff Dodes, Joe Riccitelli, Wendy Washington, Gina Orr, Janet Kleinbaum, Jackie Murphy, Bob Anderson, John Fleckenstein, JoAnne Kaeding, Donna Clower ve Shannah Miller'a teşekkür ederim. Clive Calder'a herşeyi tekrardan başlatmama yardım ettiği için özel teşekkür ederim!"
| | |
| | #4 (permalink) |
| Britney Spears, Oğullarının "Özel İnsanlar" Olduğunu Söylüyor ![]() Onları velayet davası süresinde evden eve giderken izlediğimiz kargaşalı bir yıldan sonra, 3 yaşındaki Sean Preston ile 2 yaşındaki Jayden James Federline, her ikisi de, hayatlarında bir karara sahipler. Anneleri Britney Spears, 28 Kasım tarihli Rolling Stones dergisinin kapağında öyle diyor. Ropörtajda Britney Kevin ile olan evliliğinin ölümünün rapçiye bir şok olduğunu söylüyor. "Eşimin beni terkedeceğini düşünmüyordum." diye açıklıyor. "Diğer türlü, 7 gün 24 saat bebeklerimle olacaktım. Fakat onlar hemen hemen ikiz oldukları için, her ikisi de başlarının çaresine bakabiliyorlar." Ondan sonraki halleri hakkında çok fazla düşünen Britney ekliyor, "Sonuçta onların babaları gibi görünmüyorum." Son zamanlarda, Britney çocuklarını haftada 3 gün 1'i gece yatılı olmak üzere görüyor. "Beni her ziyarete gelişlerinde, onların ne kadarözel insanlar olduklarını düşünüyorum." diyor. Sean ve Jayden'ın şimdiden bir ana okuluna kayıtlı olması, 26 yaşındaki pop star için gerçeküstü. "Cuma günü onları almaya oraya gittim ve onları sınıflarında gördüm ve Jayden'ı kötü ya da dinlemezken mi gördüm? Bu şey gibi, onlar benim, ve bu gerçekten çılgınca, ne demek istediğimi anlıyor musun? Ve şu sıralar ağızlarından çıkan şeyler, çok fazla öğreniyorlar ve bu yeni, asla ne söyleyeceklerini bilemiyorsun ve çok akıllılar, henüz çok masumlar." Bu masumiyet, Britney çocuklarının "sürekli canavarları düşündüğünü" söylediğinde ortaya çıkıyor ve sık sık anneleri onların var olmadığını kanıtlamaya çalışıyor! "Her gece dışarıya bakıyoruz ve onlara, orada canavarlar olmadığını göstermeliyiz." diyor Britney. "Dışarısı karanlık fakat orada hiç bir şey yok, biliyor musun?" Britney'nin yeni albümü Circus, Britney'nin 27. doğumgününde, 2 Aralık'ta müzik marketlerde olacak. Source: Rolling Stone
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Britney büyük savaş verdi ama yinede büyük yol katedip eski haline dönebildi ya.Ne yaşamış olursa olsun hepsini geride bırakıp hayatına devam ediyo:innocent:çok seviyorum Britney'i:innocent: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Britney'le Zaman Geçirmek Nasıl Birşey ? Rolling Stone editörü Jenny Eliscu, Britney Spears'i 2 yıl aradan sonra ropörtaj yapan ilk kişi. Jenny, Britney'i son gördüğünden beri onda fark ettiği değişimleri ve yeni hikayesini anlatması için Britney'e ulaşmanın zorluğunu anlattı. Britney dönüyor. Q : Britney'le ilk ne zaman tanıştınız ? Jenny : 2001 yazıydı. Hollywood Hills'e yeni taşınmıştı ve annesiyle birlikte evini düzenliyorlardı. Justin'le çıkıyordu. Onun yatak odasına girmiştim ve Justin'in tişörtü oradaydı. O tişörte baktığımı ve "Bu Justin'in! Burada uyumuş!" diye bağırdığımı hatırlıyorum. Ve Britney çok ayakları yere sağlam basan bir kızdı, arkadaşçaydı ve sersemdi. Ondan çok etkilenmiştim. Abartılı hiçbirşeyi yoktu. Üzerinde sıradan bir kot ve tişört vardı. Makyajı, bir önceki geceden kalmıştı. Birlikte stüdyoya gittik. Oraya girdi ve hemen şarkısını kaydetti, bu iş onun için o kadar kolay görünüyordu ki! Q : 2001 yılında anlattığın Britney ile şimdiki Britney'i karşılaştırır mısın ? Jenny : En büyük farklılık deneyim. Onunla birkaç defa ropörtaj yaptım, hatta birlikte kitap çıkarmayı bile düşünmüştük. Bahsettiğim şu, Britney bana önceden yılbaşı kartları ve teşekkür notları gönderirdi. Bu hemen hemen kimsenin yapmayacağı birşey. Bu sefer ise, ona ulaşmaya çalışırken önüme getirilen kısıtlamalara çok şaşırdım. "Burada ne problem var ki ?" diyordum. Rahatsız hissettim, önceki deneyimlerime göre çok daha fazla inceleniyordu. Eylül'den Ekim'e kadar birkaç defa Britney'i gördüm. Yalnız kalamıyorduk. Ama onunla ropörtaja oturduğumda, tıpkı yıllar önce ilk defa ropörtaj yaptığımdaki gibi muhteşem görünüyordu. Britney gibiydi! Menajeride bizimle oturmak zorundaydı ve ortamda hep "şu soruyu kesebilir miyiz ?" gibi bir hava vardı. Önceki yıllarda yapabildiğim gibi onunla rahat rahat konuşamadık, derine inemedik. Q : For The Records'ta Britney, bir hapishane hayatı yaşadığını hissettiğini söylüyor. Sende böyle bir şey gözlemledin mi ? Jenny : Onunla buluştuğumda, bunu gözlemlemiyordum. Kısıtlamalar getirdikleri için rahatsızdım. Ne zaman soru sorsam, kurallar konuyordu çünkü koruyuculuk altında. Oradaki araştırmalarım devam ettikçe, orada olması gereken birşey aslında yok gibi geliyordu. Gerçekten hasta olan insanlar, korunurlar. Aklı yerinde olmayanlardan bahsediyorum. Kendilerini bile koruyamazlar, çünkü yaşlıdırlar. Ama Britney ? Neden koruma altında olduğunu anlamadım çünkü onunla konuştukça gariplik hissi ortadan kalktı. Onun hikayesini anlamaya başladım, ropörtajın sonunda Britney bana birşey söyledi. Bir şarkı yazmaya çalışıyordu ve şarkı yapay ifade hakkındaydı ve Britney : "Bunun için, kendi dünyanı yaratan sensin." dedi. Bu şarkıda anlatılan kız, insanları onun dünyasına çağırmadığı halde, insanlar onun dünyasına girmeye çabalıyordu. Bu herşeyi açıklıyor. Britney, kendisini yazıyordu. Britney Spears bir artist - bir pop artisti, doğru bir hisle ifade edersem bazen deli gibi davranabiliyor. Şunu tam olarak anlamıyorum, neden Britney dışında biri bu tür davranışları yapınca kabul görüyor ? Çünkü bizde suçluyuz, Britney Spears karakterini biz yarattık ve onun değişmesine izin vermiyoruz. Q : Sırada ne olacağını düşünüyorsun ? Koruma altında olması Britney için gelecekte bir problem olacak mı ? Jenny : Bu onun için şimdi bir problem. Eğer bu durum değişmezse, babası ölene kadar bu durum kalıcı olabilir. Şimdiye kadar, Britney kendi avukatını kiralama konusunda bile başarısız oldu. Q : Sence neden koruma altındadan çıkmasına izin verilmiyor ? Jenny : Hala etki altında olabileceği için, Britney'i sokaktan uzak tutmaya çalışıyorlar. Los Angeles'ta Britney'in gönülsüz davranışları bir sorundu. Herhangi bir kazaya sebep olunup olunmayacağı düşünmeden, geçen yıl her gün devam eden Britney - paparazzi kapışmasını hatırlasanıza. Britney sorun yaratıyordu, komşularına ve yaşadığı yere de etkisi oluyodu. For The Records'ta Britney, kendiside bu garip davranışlarının cezasının suç kabul edildiğini belirtiyor. Böyle bakarsak, utanmaz bir şekilde davrandığı için Britney'i cezalandırıyormuşuz gibi görünüyor. Ve burası Amerika! Britney çirkin davranmasıyla ünlü olabiliyorsa, kendimiz dışında kimseyi suçlamamalıyız. Önemlı olan toparlanmasıydı o bunu yaptı ve gerı donmeye hazır
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |