![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Britneyın avrupa turnesındekı 2 yer daha bellı oldu İsrail radyosuna gore biri israil digerıde Turkıye.Suanda onaylanmadı ama kısa sure ıcınde onaylanması umuluyor. 01 August 2009 - Tel Aviv Hayarkon Arena, Israel 05 August 2009 - Istanbul Santral Arena, Turkey Umarım dogrudur ya ınanılmaz olur bırı su tarıhlerı offıcal yapsın ya daha para bırıktırıcem bılete o zaman :looo::nail::looo:
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Amın amın ama dogruysa herhalde havalara ucucam mutluluktan mesajerlerıne maıl attık dogru mu dıye Uff 10 gun oncesınden muthıs bı dogum gunu hedıyesı olur bana Dogruysa
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| brit miiiii :w00t: brit miii :WOT: vay canına süper ya britney de gelirse artık gelmeyen bir bsb kalır :confused5:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bunlar bizim ülkeyi bilmiyo bence tanıtmak lazım :P:P gelin artık ya ooof off kimler kimler gelio siz neden gelmiosunuz isyan ediyorum :angry:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Valla BSBnın gelmesı Bnın gelsınden daha ınandırıcı gelırdı bana,umarım kı gelır,Bız sıte olarak organızatorlere maıl attık duygularımızı gormek ıstedıgımızı fln yazdık sonra myspace ve facebooktan ulastık hem Bye hem menajerlerıne sızden yaptınız mı bılmıyorum ama burada aynı seyı yapalım fanları oldugunu bılsınler eger olursa bız o yaptıgımız calısmanın sonucunu gormus olucaz Uff super ya o sırk ortamı fln ayy :looo::looo: Offıcallessın bıran onca
| | |
| | #8 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Vay be Brit geliyor hea!Offff süper bi haber buu gitmek isterdim konsere..gelicek gelicek,BSB de gelicek..Türkiyeye gelenlerin hepsi bir işaret bence onların geleceklerine dair hadi bakalım hayırlısı
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |