![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Twitter'ın artık yeni bir kraliçesi var. Britney Spears Twitter kralı Ashton Kutcher'ı yerinden ederek zirveye yerleşti. Yazdığımız sırada Kutcher'ın (@aplusk) 4,941,340 takipçisi, Britney'in ise 4,950,344 takipçisi var. Spears 23 Mayıs günü Kutcher'ı sollayarak en çok takip edilen Twittercısı oldu. Ashton Britney'in Twitter darbesinden kısaca bahsetti: 2. en popüler soru ise "Britney'in senden daha çok takipcisinin olması hakkında ne düşünüyorsun?" Cevap "Umrumda değil. Senin film muhabiri olman gerekmiyor muydu?"
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| WOW!!!!! Twitter'da 1 numarayım! Teşekkürler! Bana sorular gönderin hadi! -Brit Bu cidden muhteşem! Hepinizi seviyorum! 4,947,608 teşekkür notu yazmakla meşgul olsam iyi olcak! Siz millet beni çooook mutlu ediyorsunuz! -Brit Tamam neredeyse milyonlarca soru var! Birkaçını cevaplamaya çalışacağım, işte başlıyoruz!... Brit @rjwoodyatt17Glee'i seviyormusun? Brit:Glee'e bayılıyorum, oyuncular çok yetenekli. -------------------------------------------------------------------------------- @InTheZone0 Circus turundaki sevdiğin bölüm hangisiydi? Brit: Şov önceleri her zaman benim favorilerimdir, onlar hep beni heyecanlandırır. -------------------------------------------------------------------------------- @Ringleader_RFK Hangi Sex In The City bayanı senin favorin? Brit: Carrie'i seviyorum - kıyafetlerine ve ayakkabılarına bayılıyorum! -------------------------------------------------------------------------------- @mccoykeith Bir adaya düştün - Alacağın 3 obje? Brit: Botlarım, su ve cd koleksiyonum olmadan yaşayamazdım. -------------------------------------------------------------------------------- @ItsmePaulaGG Latin amerikaya ne zaman geleceksin? Brit: Gitmek istiyorum, geçen turda zamanım yoktu. Bir dahaki sefere gelmeye çalışacağım! -------------------------------------------------------------------------------- @JodieEJ Yeni albüm için sabırsızlanıyorum - ne zaman elimze geçecek? Brit: Süpriz bu! -------------------------------------------------------------------------------- @TheMrsPudge En sevdiğin şehir? Brit: New York'u seviyorum, ama ayrıca Londra'ya BAYILIYORUM! Bu zor bir soruydu o kadar çok sevdiğim şehir var ki. -------------------------------------------------------------------------------- @brianjspears Hangi sanatçıyla düet yapmak isterdin? Brit: Robbie Williams ile düet yapmak isterim... neredesin? lol -------------------------------------------------------------------------------- @leighbrad Sen muhteşmsin! Twitterda 1 numara! Oğullarınla yapmaktan en çok hoşlandığın şey ne? Brit: Ahh...Teşekkür ederim! Çocuklarımı arabaya alıp, onlara uydurduğum Mary Poppins'le ilgili şarkılar söylemeyi seviyorum.
| | |
| | #3 (permalink) |
| @JMAXEN Tüm albümlerinden en sevdiğin şarkı hangisi? Brit: Favorim Toxic. @musiqgirl203 Hayranlarının tweetlerini okuyor musun hiç? Brit: Şey şuan seninkini okuyorum! xoxo Nası bir şebeksin ya ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |