![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Britney bunu tekrar yaptı! ![]() Favori geri dönüş çocuğumuz bir değil, iki değil, üç değil .... tam 7 MTV VMA ödülüne aday gösterildi. Geçen yıl pop prensesi VMA sahnesine, 3 Moon Men ödülünü alrak güzel bir dönüş yapmıştı. Ve bunu hatırlamaktan nefret etmemize rağmen: Sahnede çöküşünü güçlendiren o performansın sadece 2 yıl önce olduğuna inanabiliyormusunuz. Bu senenin ödülleri New York'daki Radio City Music Hall'de Russel Brand'ın sunumuyla 13 Eylül'de yapılacak. Taylor Swift, Pink, Green Day ve Muse gibi sanatçıları içeren performans listesine Britney'in adının eklenip eklenmeyeceği henüz söylenmedi. Diğer adaylıkların ve performansçılarn bugün ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor. ![]() VIDEO OF THE YEAR (Yılın Videosu) Beyoncé: Single Ladies (Put A Ring On It) Lady Gaga: Poker Face Eminem: We Made You Kanye West: Love Lockdown Britney Spears: Womanizer BEST POP VIDEO (En İyi Pop Video) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Britney Spears: "Womanizer" Cobra Starship featuring Leighton Meester: "Good Girls Go Bad" Lady Gaga: "Poker Face" Wisin y Yandel: "Abusadora" BEST CHOREOGRAPHY (En İyi Koreografi) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Britney Spears: "Circus" Ciara featuring Justin Timberlake: "Love Sex Magic" AR Rahman & Pussy Cat Dolls featuring Nicole Scherzinger: "Jai Ho! (You Are My Destiny)" Kristina DeBarge: "Goodbye" BEST DIRECTION (En İyi Yönetim) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Lady Gaga: "Paparazzi" Green Day: "21 Guns" Cobra Starship featuring Leighton Meester: "Good Girls Go Bad" Britney Spears: "Circus" BEST EDITING (En İyi Kurgu) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Britney Spears: "Circus" Miley Cyrus: "7 Things" Coldplay: "Viva La Vida" Lady Gaga: "Paparazzi" BEST CINEMATOGRAPHY (En İyi Sinematografi) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Coldplay: "Viva La Vida" Green Day: "21 Guns" Britney Spears: "Circus" Lady Gaga: "Paparazzi" BEST ART DIRECTION (En İyi Sanatsal Yönetim) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Britney Spears: "Circus" Lady Gaga: "Paparazzi" Gnarls Barkley: "Who’s Gonna Save My Soul" Coldplay: "Viva La Vida"
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
britney yerine lady gaga hakediyo bence zaten mtv nin ödülleri sıfır benim gözümde justin albüm yapmadı allahtan bu sene yine yılın en iyi şarkıxısı bilmem ne ödül verirlerdi ama onun yerine beyonce rihanna falan war bu kişilerin albümleri hiç satmasa bile mtv tarafından kadrolu ödüle layık görülüyolar
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
VIDEO OF THE YEAR (Yılın Videosu) Eminem: We Made You Britney Spears: Womanizer BEST POP VIDEO (En İyi Pop Video) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Britney Spears: "Womanizer" BEST CHOREOGRAPHY (En İyi Koreografi) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Britney Spears: "Circus" AR Rahman & Pussy Cat Dolls BEST DIRECTION (En İyi Yönetim) Lady Gaga: "Paparazzi" Britney Spears: "Circus" BEST EDITING (En İyi Kurgu) Britney Spears: "Circus" Lady Gaga: "Paparazzi" BEST CINEMATOGRAPHY (En İyi Sinematografi) Britney Spears: "Circus" Lady Gaga: "Paparazzi" BEST ART DIRECTION (En İyi Sanatsal Yönetim) Beyoncé: "Single Ladies (Put A Ring On It)" Britney Spears: "Circus" bence bu sekılde olucak kapısmalar ama womanızer almalı en azından yılın vıdeosu britneyın:86:
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
| Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Valla almasını ve katılmasını cok ıstıyorum gercı o vakıtte tur var ama bosluktan yararlanıp katılsa super olur bayagı ugrastı cunku gerıdonus ıcın alır dıye umuyorum inş yakın zamanda BSB de 7-8 odulle aday olur yıne eskısı gıbı VMAda onları gormek super olur
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |