![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Britney kontolunu kaybettı , yanlıs seyler yaptı yasadıkları hakkında herkes konustu kendısı harıc şimdi o konusuyo.Justınden baslayarak yasadıgı donemı, aldatılmasını,cocuklarını,yolunu kaybetmesını ve toparlanma surecını kendı agzından anlatıyo ![]() Britney For The Record belgeseli cok yakında ilk kez Dream Tvde http://www.dreamtv.com.tr/
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| oo süpermiş ne zaman yayınlancağını öğrenince haber verirsin canım, kaçırmayalım :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
31 Mart 20:30daymış super bı belgesel ben 2 kere ızlemıstım vıdeoların yapımı cocukları britneyın anlattıkları fln o paparazılerın neler yaptıgını goruyosunuz nası cullandıklarını Sevenın ızlemesı hatta kacırmaması gerek
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| benim kaçırmamam gerek o zaman. umarım izleyebilirim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| valla mı :w00t: ya o zaman kesin kesin izlemem lazım. olurda bi aksilik çıkar izleyemezsem bi şekilde bana onu bulup yollarmısın? ama türkçe alt yazılısı lazım yoksa bi anlamı kalmaz
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Ben haber verırım Yıne bıgun once o kadar baskı varkı goruceksınız Bnın menajerlerı bıle bızden baska kımseyle konusmasın fln dıyo umarım kırpmazlar dream tv kısa sursun dıyeBugunde mtvde 21de 3 odul aldıgı mtv vmanın perde arkası var ıns cıkar
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Britney: For The Record belgeseli Dream TV’de 26 Mart 2009 Perşembe 14:04 Dream TV News Team Geçtiğimiz yılın sonları, Britney bir ödül töreni öncesinde bir çekim ekibinin günlük yaşamından görüntüler almasına hayatına dahil olmasına izin verdi. Britney Spears For The Record isimli bu belgesel şarkıcının 60 gününü anlatıyor. Konu sınırlaması yok, cevaplanmamış soru yok. Britney’in değişimine tanıklık eden belgesini şimdi Dream TV’de izleme fırsatını yakalıyoruz. Britney Spears; For The Record belgeseli 31 Mart 20:30, 01 Nisan 01:00 ve 4 Nisan 21:00 tarih ve saatlerinde Dream Tv’de olacak.
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |