![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Yeni single'ımın sızan eski bir demosunu dinledininiz. Bunun iyi olduğunu düşünüyorsanız, salıya kadar gerçeğini bekleyin!! -Brit JoJo Wright: Dikkat: Dostum Julie Pilat yeni Britney Spears şarkısını dinledi ve büyük ihtimalle duyduğu gelmiş geçmiş en iyi Britney şarkısı olduğunu söyledi! Detaylar yakında!!! Julie Pilat: 10 numara bir şarkı. Büyük ihtimalle bu zamana kadarki en iyi şarkısı. Güzel, muhteşem ve en iyi bölümü süper pis duraksaması... Pauly D, Britney'nin yeni albümü hakkında konuştu. Billboard, DJ Pauly D ile Britney'nin yeni albümü hakkında röportaj yaptı. Pauly D, "Albüm muhteşem, buna inanamıyorum bile, onun şarkılarını klüpte çalıyor olacağım. Bu çok iyi, bence bu onun en muhteşem albümlerinden biri olacak!" Ryan Seacrest'dan Yeni Tweet Britney Spears, Hold It Against Me şarkısını bana yeni yolladı. WOW! Demoyla kıyaslanamaz bile!
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Hold it against me. ben sevdim bu şarkıyı. tarzını değiştirmiş, ama iyi olmuş, yakıştırmış kendine.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |