![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Her yaşadığıyla bir skandala imza atıyor, basın peşinden hiç ayrılmıyor ve her daim milyonlara hitab ediyor. Pop müziğin prensesi olarak da tanınan Brıtney Spears’dan bahsediyoruz. MTV Türkiye’de bütün hafta sonu sevilen pop sanatçısının videolarını ve özel programlarını izleme şansı yakalıyoruz. Piyasaya çıkardığı ilk albümden itibaren MTV’nin başarılarını desteklediği pop müziğin sansasyonel yıldızı BrıtneY Spears, MTV Türkiye Britney Spears Hafta Sonu ile karşınızda. En sevilen videolarının yanında MTV Vaults farkıyla sanatçıya ait bugüne kadar yapılmış en kapsamlı programı da izleme şansı yakalayacağımız Britney Spears hafta sonunda, Britney hayranlarıekranlarından başından ayrılamayacak. YAYIN SAATLERİ: 23 Mayıs 2009 Cumartesi 10:00 23 Mayıs 2009 Cumartesi 13:30 23 Mayıs 2009 Cumartesi 14:30 23 Mayıs 2009 Cumartesi 16:30 23 Mayıs 2009 Cumartesi 19:00 24 Mayıs 2009 Pazar 10:00 24 Mayıs 2009 Pazar 14:00 24 Mayıs 2009 Pazar 16:00 24 Mayıs 2009 Pazar 18:00
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bu çok güzel bi haber bol bol britney i izleriz artık haftasonu
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
MTV Tr'de harika bir haftasonu!Bayıldım yaaa Mtv Stroies'e de bayıldım Britney'i izlemeyi özlemiştim çok iyi geldi çok seviyorum ben bu kadını yaa
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Acıkcası hayal kırıklıgına ugradım o program harıc sadece vıdeolu bı haftasonu haptılar halbukı ellerınde daıryden tutunda makıngde vıdeosu,1 gecede 3 klupte verdıgı o muhtesem konserler ve tur vıdeoları varken cok vasat gecırdıler For the recorddan bahsetmedıler bıle Tabı Byı orada gormek onu ızlemek o muthıs kahkahasını duymak bıle superdı Onu sevıyorum cunku cok guclu bı kadın :biggrin:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
Kesinlkle katılıorm ... sadece kliplerini yayınladılar halbki britney'le ilgili bi çok program yapabilirlerdi .. diğer prog.larında başka müzik grpları yada - şarkıcılara yer verdiler onun yerine sırf britney' e özel bi haftasonu olabilirdi yani sonuçta britney haftsonu yapıosun ama sadece kliplerini yayınlıosun saçma ..bi de Mtv Stroies vardı tabi ama bana yetmedi açıkcası yinede iki gün britney kliplerini tvden izlemek ve mtv stories de britney'i görmek güzeldi brit'i ztn seviodum şimdi böyle mükemmel bişekilde kendini toparlayıp eskisi gibi bi dönüş yaptıı için daa çok seviorm ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
kesınlıkle bakın mesela Number 1 tv suan Bnın DWDA turunu yayınlıyolar hemde weekendı olmadıgı halde mtv kolaya kacmıs elındıkılerı o programa o programıda 35 dk yapmıs:ahkafam: izilemek ısteyenler konser devam edıyoo
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |