Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Diğer Gruplar ve Sanatçılar > Britney Spears

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-Mayıs-2010, 11:10   #1 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Standart Christina'nın Radyosunda Britney'i Aşağıladılar!

Bugün Christina Aguilera, kendi sahip olduğu radyo kanalına ropörtaj veriyordu. Radyodaki DJ, Christina ile ropörtajı sırasında Britney'i aşağılarken Christina'yı övdü.

DJ : Hayatında denge kurmaktan bahsedersek, Britney çocuğunu kucağına oturup arabayı sürerek bir denge kurarken, sen gayet dengeli muhteşem bir insan olarak yetişmiş gibi görünüyorsun. Birçok çocukken ünlü olmuş starlar sorunlarla boğuşurken, sen nasıl oldu da bu kadar harika biri haline gelebildin? (xtina alkol sorunu yaşamakta DJ bunu atlamakta)

Christina : Çok afacansın... Hayır hayır doğrusu herkes kendi yolunda ilerliyor ve yanlış insanlar tarafından doğru yoldan çıkarılmak çok kolaydır. Bir mikroskop altında bu iş içerisinde büyümek çok zor. Kariyerimin başlarında benim de kendime ait problemlerim oldu ve neyse ki kameralar bunları görüntüleyemedi. İnsanlarla aranıza bir boşluk koymanız ve bu yaptığınızın doğru olduğunu kabul etmeniz gerekir. Biliyorum, ben bunu yapıyorum ve en iyi kararları alamadığım zamanlarda insanların da bana bunu yapacağını umuyorum.

Christina Aguilera pazartesi günü Britney hakkında konuştu. Ropörtajı yapan kişi Christina'ya, 2010 yılındaki Britney hakkında ne düşündüğünü sordu.
DJ : "2001 yılına geri dönersen, tam olarak Britney ve Jessica Simpson ile birlikte sahnede görünmeye başladığınız zamanlara ve o zamandan 10 yıl sonrasına bakman gerekseydi, Britney yerine problemleri olan kişi SEN olsaydın, Britney ise evliliğini devam ettiren ve yaşamı sakinleşen kişi olsaydı... Şuan sahip olduğun ideal hayattansa, insanların neden kaderinde bunun daha fazla yazdığını düşündüğünü anlar mıydın?

Christina : "Şeyy kimin hakkında konuştuğunu bilmiyorum ve kimseyi gücendirmek istemiyorum. Bilirsiniz geleceğe bakamazsınız ve geçmişte benim de yaptıklarımın, şuan olduğundan daha az güvenli şeyler olduğunu biliyorum. Benim bir problemim yok. Gerçekten oraya çıkıp bakire olanı oynamaya meyilli değilim ve bunu ya da diğer şeyi yapma isteğim yok. Ben sadece kendi kabuğumu kırmak istedim."

Güzel oyun, Xtina; klas biriymişsin gibi davran ve ropörtajı yapan kişinin asıl sorduğu soruyu cevaplama!

Ama, ne zaman bizim kızımız hakkında olumsuz birşey söylemek için can atıyor olsan, Britney fanları da sana karşı pisleşmek için hazır olacak!
Alt 02-Mayıs-2010, 11:17   #2 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Alt 02-Mayıs-2010, 11:40   #3 (permalink)
Aktif Üye

AJ74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu gündem oluşturma olayları her zaman var.Benim için gerçek şu ki;ikisinin de sesi muhteşem,kendileri de
Alt 02-Mayıs-2010, 11:46   #4 (permalink)
Yeni Üye

omertheworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DJ haklı Britney Spears bir ara kafayı yemişti
omertheworld isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-Mayıs-2010, 13:27   #5 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

reklam kokan hareketler bunlar

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-Mayıs-2010, 14:12   #6 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Alıntı:
omertheworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DJ haklı Britney Spears bir ara kafayı yemişti
Britney o ara kafayı yemedı bipolar hastalığı gün yüzüne çıktı yaşadıklarıda onu tetikledi.Acısınıda çok çekti malesef yanı onları yaparken çok bilinçli değildi.Byi seversen for the record belgeselini izlemeni öneririm yasadıklarını anlatıyor

Alıntı:
AJ74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gündem oluşturma olayları her zaman var.Benim için gerçek şu ki;ikisinin de sesi muhteşem,kendileri de
Hepte Xtinadan oluyor.Brit 1 kere bile adını kullanmadı reklam yapmak için halada cevap vermez klasını sarsmıyor.Klibin tutmıcağını anlayınca Bye sardı

Konu Gimme More tarafından (02-Mayıs-2010 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
Gimme More isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-Mayıs-2010, 16:02   #7 (permalink)
Fan Club Moderatörü

ya bu christina ve fanları ne kadar enteresan insanlar. hiç işiyle konuşulmaz bu kadın çünkü orjinal olarak yaptığı birşey yok. onu bunu taklit ederek geldi bu noktalara. hiç christina'ya özgü olan bişey bilmiyorum ben. ve bence yeni albümün tutmayacağını anladığı için bunları yapıyor. sadece brit olsa iyi lady gaga'ya da birsürü hakaretler var ya. bu christina'yı oldum olası hiç sevmezdim zaten. yakında görürüz onun evliliğini de ünlülerin camiasında doğru düzgün hayatı olan yokki. kaldı ki bu kadının düzgün bir hayatı olduğuna da hiç inanmıyorum. nesini övüyolarsa artık. icraat lazım xtina icraat!

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-Mayıs-2010, 16:48   #8 (permalink)
Yeni Üye

Hocam sevmeyebilirsinde orjinal birşey yaptığı yok deme Dirtty ,Fighter şarkıları ve albümleri çok başarılıydı sonuçta 5 kez en iyi kadın sanatçı seçilmiş birinden bahsediyoruz
Alt 02-Mayıs-2010, 17:39   #9 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Evet bir o albümü işe yarardı ama onuda Britneyin sexylik konseptini kullandıktan 1 yıl sonra kullandı (slave halınden sonra) yani özünde taklit var hep xtinanın 1-2 esinlenmeyle sınırlı değil.Ve karşısında laf ettiği bir zamanlar arkadası onu ıncıtmesının hıc anlamı yok 30 yasına geldı nerdeyse hala B ıle ugrasıyor hemde belden aşağı vurarak

Diğer odayada koymustum ama
Alt 02-Mayıs-2010, 17:48   #10 (permalink)
Yeni Üye

Zaten başarı olarak Christina ile Britney karşılaştırılamaz , Britney başarıyı çok erken yaşta yakaladı ops i did it again şarkısı inanılmaz hit yapmıştı

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil