![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Menajeri Jason Trawick ile birlikte olan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, düğünü için rekor harcama yapacak. Yaklaşık 6 ayönce menajeri Jason Trawick ile birlikte olduğunu açıklayan Britney Spears gizli gizli düğün hazırlıklarına başladı. Jason'a evlenme teklif edip reddedildiği haberleriyle gündemden düşmeyen Spears, üçüncü kez nikah masasına oturmak için tam 1 milyon doları gözden çıkarmış... Şarkıcının yakın çevresi Spears'ın düğünü nerede ne zaman yapacağına karar vermediğini söyledi. Basına kapalı olarak yapılması planlanan düğüne Spears'ın yakın arkadaşları Madonna, Paris Hilton ve Lindsay Lohan'ın katılması bekleniyor. Ve bu seferkı askı onu cok dusunuyo iş yaparken bile Britneyle mesajlasmaya ve konusmayı bırakmıyo yakısıklı menajer Bu arada Bnın elındekı yuzluklerden bırının nısan yuzlugu oldugu konusuluyor ![]() Ne kadar yakıstıklarını gormenız ıcın vıdeoya bakmanız yeterlı ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
haberlerde denk gelmiştim gerçekleşirse 3. evliliğiymiş maaşallah rekora doğru emin adımlarla ilerliyo
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Tam bir aile oldular! ![]() ![]() 'Circus' adlı albümüyle çıktığı turnesini Avustralya'da verdiği konserle bitiren Britney Spears, konserden sonra Avustralya'daki sıcak havanın tadını, menajeri/sevgilisi Jason Trawick ve küçük oğullarıyla birlikte çıkardı Yeni albümü 'Circus'la, müzik listelerinde istediği başarıyı yakalayan ve turnesi kapsamında konserden konsere koşan Britney Spears, turnesinin son konserini Avustralya'da geçtiğimiz günlerde verdi. Hep yanında Turnesi boyunca hem menajerliğini yürüten hem de sevgilisi olan Jason Trawick'i yanından bir gün bile ayırmayan Britney Spears, sevgilisi ve oğullarıyla birlikte Avustralya'da görüntülendi. Yoğun konser programının bitmesiyle birlikte, birkaç günü Sidney'de dinlenerek geçirmeyi tercih eden yıldızın neşesi yüzünden okunuyordu. Trawick ve oğullarıyla birlikte mutlu aile tablosu çizen Spears'ın fit vücudu da dikkat çekti.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |