![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Aman Tanrım! Britney, Justin ve Madonna yarın birlikte performans sergileyecekler!! ![]() Haberi ilk duyuran Ryan Seacrest, Madonna'nın turundan bahsederken bombayı patlattı! Ryan şöyle söyledi : "Los Angeles'ta Dodger Stadium'da perşembe akşamı Britney Spears, Justin Timberlake ve Madonna sahneye birlikte çıkıyor. Eğer Justin ve Britney sahneye Madonna'ylla çıkıyorsa... Bir daha hayatım boyunca böyle birşey göreceğimi düşünmüyorum!" dedi. Source: ryanseacrest.com ----- Nasıl Yani ?! Britney Yarın Sahnede! MadonnaNation forumundan, fanlara hep güvenli haberler getiren Madonna severlerden biri durumu şöyle duyurdu. "%100 doğrulandı! Britney'de sahnede olacak ve şarkının yarısında sahneye gelerek Madonna ile Human Nature'ı söyleyecek. Ardından Justin sahneye çıkacak ve 4 Minutes başlayacak." Bir başka kaynak ise şöyle açıklıyor : "Kesinlikle bu gerçekleşecek. %100 doğrulandı. San Diego'da Madonna takımından biriyle konuşuyordum. Britney, Madonna'nın eski dansçıları Paul ile çalışıyordu. Ve evet Justin 4 Minutes'te sahneye gelecek, Britney ise Human Nature'ın ortasında sahneye çıkacak."
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| vay vay vay eski sevgililer aynı sahnede demek. gerçi muhtemelen brit bitirir düeti gider sonra castin gelir. ikisi birarada olmaz sanmıyorum
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Madonna & Justin ve Britney Ortalığı Salladı! Madonna, Britney Spears ve Justin Timberlake'i bir araya getirdi ve Los Angeles'taki konserinde onları sahneye çıkardı. Britney "Human Nature" ile performans sergiledi ve Justin Timberlake ise "4 Minutes" için sahnedeydi.Carrie Underwood, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Kate Moss ve başka ünlüler konseri izledi. Britney Spears, EMA'ya katılamadı ama 2 ödül kazandı ve kabul ediş konuşması yaptı.
| | |
| | #7 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Britney müthişsin ya! Madonna sen de harikasın Brit ve Justin'i tekrar aynı sahneye çıkarabilmek hüner gerektirir doğrusu :17: Brit'i de kutluyorum burdan EMA 2008 de 2 ödül birden topladığı için:muhahaha:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bunun videosu yok mu acaba?
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Var eklıyorum http://www.youtube.com/watch?v=aT9o4FjXNls http://www.youtube.com/watch?v=7d2I01065SI&eurl Download Lınkı ![]() http://www.zshare.net/download/5108170087c0627e/
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |