![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Britney Spears, Justin Timberlake İle Aynı Anda Yatai'de Yemek Yedi ![]() ![]() Dedikodular doğruydu! Britney geçen akşam Batı Hollywood'da Yatai'de görüntülendi ve Justin Timberlake ile Kız arkadaşı Jessica Biel oradaydı! Kırmızı bir bluz giyen at kuyruklu saçlarıyla Britney, paparazziler'den saklanabilmek için cüzdanını yüzüne kapatırken görüntülendi. Korumaları onu yemekten sonra, tam zamanında saat 10 yasağından önce evine götürdüler. Eski aşk kuşlarının selamlaşıp selamlaşmadıkları hakkında bir söylenti yok. Burada kalın... Credits : BH
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Justin i çok sevmesemde britneyle çok yakıştırıyodum ya buda bi gerçek:48 nLarın evlenmesini çok isterdim=) arkadaşlıkları küçüklükten beri var ne olursa olsun justin zor gününde bile britney'in yaanındaydı ne güzel be:48: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ıuww brit bütün anti-justin ciler için bi tokat çaksaydın ya justine :haha: justin le aynı çatı altında olmak nası bi duygudur düşünün artık eh: ben hiç bi zaman brit e justin i yakıştırmadım, yakıştırmıcamda..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Valla yazık Britney uzulmus ama tabı yanında JTnın sevgılısı var keske dedıgın gıbı caksaydı ![]() Britney ayrıldıgında cok uzulmustu cunku o zamandan berı gıcık olurum JTye Nsyncdeyken severdım
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |