![]() |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| benim için koydu, benim için koydu hehe ^^, sağol canım benim, izliyorum şimdi hepsini =)
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| canlı söylemesine çok sevindim ya =) bıktım insanların brit canlı şarkı söyleyemiyor demesinden.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| aman canım kim ne derse desin boşver. bu kadında yetenek olmasa senelerdir popun prensesi olarak anılmazdı. ne zaman artık brit geri dönmez, söndü deseler brit herkesi şaşırttı. radyolarda, televizyonda bangır bangır britney çalıyor. listelerde daima var. bu da herkese kapak olsun bence =) konsere bayıldım ya süpermiş. how i roll de süper ama ben en çok i wanna go'ya bayıldım. o koruma nedir ya herkes coşmuş, eğlenmiş ne güzel ya. çok kıskandım valla =(
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Yok tatlım Brit bitmez öyle kolay kolay sadece yavasladı o dönem IWGda korumanın kopmasına bittim ya adam çoştu bide kaptı gitti IWG klibide 22sinde gelicek
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| evet tatlım duydum 22sinde geliceğini. sabırsızlıkla bekliyorum valla =) o klipte saçları çok güzel ya ^^,
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |