![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Güzel Şarkıcı Sahnede Tacize Uğradı. Alkollü Olduğu Belirtilen Bir Hayranı Güzel Şarkıcıya Zor Anlar Yaşattı... ![]() GÜZEL ŞARKICI SAHNEDE TACİZE UĞRADI. ALKOLLÜ OLDUĞU BELİRTİLEN BİR HAYRANI GÜZEL ŞARKICIYA ZOR ANLAR YAŞATTI... Konser vermek için ABD'nin Connecticut eyaletine giden ünlü pop şarkıcısı Britney Spears hayranının saldırısına uğradı. http://www.youtube.com/watch?v=lLGy2F4cEMk Uncasville şehrinde bulunan Mohegan Sun eğlence merkezinde sahne alan Britney Spears şarkı söylediği sırada bir hayranı aniden sahneye fırladı. Alkollü olduğu belirlenen 20 yaşındaki Kyle King isimli hayranı bodyguardların çabalarına rağmen bir anda Spears'ın yanına geldi. Spears'la dans etmeye başlayan ve dengesiz hareketler sergileyen Kyle, polis ve korumalar tarafından etkisiz hale getirildi.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Sorma bende ılk gordugumde gulmekten kopayım mı yoksa kız o derece nası korkmus ona mı uzuleyım anlamadım bayagı bı koptum ama sonra korktum onun ıcın sonucta oraya cıkan alkollu degılde sapık veya Bye zarar vermek ıcın gelen bırıde olabılırdı keske elındekı copu kafasına ındırseydı B klava: Ucuz atlatıldı danscılar bayagı atak davranılar ama goruntu komık hakıkaten :grin: :haha:
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| zuhahahaa.. kadın aptallaşıyo bianda korkmuştur tabi :haha: ama adam bişey de yapmamışki sadece karşısında dans etmeye çalışmış,öyle taciz falan göremedim ben. ayrıca kendi konserinde bile canlı söylemiyomuş ya
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Dans etmemıs baska bı haraket yapmıs orada Bde danscı beklerken onu gorunce korkmus + canlı soyluyo kım dıyosa dogru demıyo Everytıme,Boys,Slave,Sound Offlar canlı genelde
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Guleyım mı uzeleyım mı ızleyınce bılemedım o an neler dusundu allah bılır kız zatı hasta ama goruntu super komık allahtan danscılar yakınmıs o an:haha:
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |