![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Britney Spears, geçen yıl dibe çarpıyordu. "For The Record" iç.in kamera karşısına geçen Britney, o günlerde şöyle hissettiğini söylüyor : "Aslında her gün, bir öncekinin aynısıydı." ![]() Britney, 26, kontrolünü kaybedişi sırasında fanları tarafından başı döndürüldü. Ama yeni ekrana gelecek konuşmalarında gözyaşları içinde kabul ediyor : "Heyecanlandığım hiçbirşey yok, kızdığım hiçbirşey yok." İşte "For The Records"tan birkaç Britney cümlesi : "Gerçekten iyi geçirdiğim günlerim var ve ardından çok kötü geçirdiğim günlerde var. Biliyorsunuz, hapiste olsanız bile dışarı çıkıp nefes aldığınız bir an oluyor. Ama benim durumum, asla sona ermiyor. Sadece bir önceki günün aynısını yaşıyorsun, hergün." Haftaya X Factor'de performans sergileyecek olan Spears, kafasını kazıttığı ve 2 çocuğunun velayetini kaybettiği dönemin bedelini hala ödediğini söylüyor. Britney durumu şöyle ifade ediyor : "Bence çok fazla kontroldeyim. Eğer altında olduğum sınırlamalar olmasaydı, özgürlüğüme kavuşmuş hissedebilirdim. Bu hissettiğimi onlara söylediğimde, beni duyuyorlar ama aslında beni dinlemiyorlar." "Eğer iş hayatında yanlış birşey yaparsan, bunu arkanda bırakabilirsin ama ben bu bedeli gerçekten uzun zamandır ödüyorum." "Asla mahkumlar gibi hissettirilmek istemezdim. Her zaman özgür hissetmeyi isteyen biriyim." Eski Mickey Mouse Club starı, hayatının "garip" olduğunu bildiğini fakat kontrolünü kaybedişine kadar ne kadar ünlü olduğunun farkında olmadığını söylüyor. Ekliyor : "Bence artık dersimi aldım, hatta fazlasıyla aldım."
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Normalde guclu ama konu bebeklerı olunca bayagı kırılgandı farkında olmadıgı hastalıgıda ortaya cıkınca ısler cıgrından cıktı o da farkında ,fanları ıcın bıle kotu gecen o donemı atlatması cok guzel http://www.youtube.com/watch?v=W1FRGQx7Jl4 http://www.youtube.com/watch?v=vb-N7AgAqUI buda yenı vıdeosu cırcustan ![]() ![]() ![]() Bebeklerı ıcın yazdıgı sarkıyı soylemıs [size=15pt]MY BABY[/size] Tiny hands, yes, that's you Ufak eller, evet, bu sensin And all you show, it's simply true Ve tüm gösterdiğin, basitçe gerçek I smell your breathe, it makes me cry Senin nefesini kokluyorum, beni ağlatıyor I wonder how I've lived my life Hayatımı nasıl yaşadığımı merak ediyorum 'Cause without you Çünkü sensiz How did I get through? Zor zamanı nasıl atlattım ? All of my days without you? Sensiz geçen tüm günlerimi ? Now living with you, see everything's true Şimdi seninle yaşıyorum ve herşeyin gerçek olduğunu görüyorum My baby, it's you Bebeğim, o sensin My baby, my baby, my baby Bebeğim, bebeğim, bebeğim With no words at all, so tiny and small Kelimeler olmadan, çok ufak ve küçük In love I fall, so deep, so deep Aşk içinde düşüyorum, çok derine, çok derine My precious love, sent from above. Benim değerli aşkım, cennetten gönderildi My baby boo, God I thank you, God I thank you Benim sevgili bebeğim, Tanrım sana teşekkür ederim, Tanrım sana teşekkür ederim 'Cause without you Çünkü sensiz How did I get through? Zor zamanı nasıl atlattım ? All of my days without you? Sensiz tüm günlerim ? Now living with you, see everything's true Şimdi seninle yaşıyorum ve herşeyin doğru olduğunu görüyorum My baby, it's you Bebeğim, o sensin My baby, my baby, my baby Bebeğim, bebeğim, bebeğim 'Cause without you Çünkü sensiz How did I get through? Zor zamanı nasıl atlattım ? All of my days without you? Sensiz tüm günlerim ? Now living with you, see everything's true Şimdi seninle yaşıyorum ve herşeyin doğru olduğunu görüyorum My baby, it's you Bebeğim, o sensin My baby, my baby, my baby Bebeğim, bebeğim, bebeğim
| | |
| | #3 (permalink) |
| - Justin Timberlake ve Kevin Federline hakkında sözleri : Britney : Justin'in bu hale gelmemde katkısı büyük oldu. Hayatımdan gittiği zaman, kendi kendime "Şimdi kendimle ne yapacağım?" diye soruyordum. Mahvolmuştum ama Kevin'dan ayrıldıktan sonra yaşadıklarımla kıyaslarsam, o ayrılığın altından daha iyi kalkabilmiştim. Kevin kendisi için bir albüm yapmaya başladı ve bununla birlikte yaşantısını kendisi için kurmaya başladı ve artık onu görememeye başlamıştım. İlişkimiz bittiğinde çok yalnız hissettim. Bunun gerçek olduğunu düşünmek istemedim, asla durumla yüzleşmedim. Sadece kaçtım. - 2007'deki kontrolü kaybedişinden sonraki iyileşmesi hakkında : Britney : Güvenim bitmişti. Bazen çok yalnız hissediyordum. Tamamen yolumu kaybediyordum. Yoğunlaşamıyordum. Kendimi kaybettim. Kötü insanların hayatıma girmesine izin verdim. Çünkü yalnızdım. Bunun sonuçlarını da ödedim. Büyük zaman... Bunları yaparken neler düşünüyordum ki ? Ünü Hakkında : Britney : Başlangıçta, muhteşemdi. Ünlü olduğumun 1-2 yılında... Çünkü "Ben bir ünlüyüm!" derdim. 6 yıldır çalışıyor olduğum zaman, beni etkilememeye başladı. Son vermek istiyordum! Yeni bir hayat yaratmak istemiştim. Hayatının Şuanki Durumu Hakkında : Britney : Hayatımın garip olduğunu biliyor muyum ? Şimdiye kadar öğrendiğim tüm şey bu! Bunu gariplik olarak görmüyorum. Bu yere sıkışıp kalıyorum ve onunla hergün baş ediyorum. Hiçbirşey hissetmemekten daha iyi ve diğer şekilde hissetmek için umudum var. Kötü. Üzgünüm. (Gözyaşlarına boğuluyor ve hayatının çok kontrolde olduğunu söylüyor.) Hayatım çok sıkıcı. Normal kavramı herkese göre değişir. Benim durumumdaki biri için, normalliği mümkün olduğu kadar azaltmaya çalışıyorum. Hayatım daha kötü de olabilirdi. Benim yaptığımdan çok daha kötü şeyler yapan insanlar var. Önceden muhteşem bir kız gibi davranırdım ama şimdi paparazziler bunu benden almışlar gibi hissediyorum. Hayatımı yaşadığım şekli benden almışlar gibi hissediyorum... Önceden muhteşem bir kızdım ama artık değilim. Source: EW.com
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |