![]() |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Britney,bu albümle gerçekten de muhteşem döndü!Her video birbirinden harika,ama en güzeli bu!
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| her ne kadar circus taki favori şarkım unusual you olsa da bu şarkıyı da severim ve klip çok güzel olmuş bence. aferin brit e süper bi dönüş yaptı müzik dünyasına ne kadar kötü zamanlar geçirmiş olsada hep sevdim britney i ve kendini toparlayacağını da biliyordum. beni yanıltmadı klip bombaaa bombaaaa :WOT:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben seçeyim britney'in yerine tabikide unusual you :wub: ya bu şarkıya klip gelmezse cidden çok üzülürüm, yapma bunu bize brit
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Yapmaz merak etme cnm Cunku Britney genelde 2 sarkı hızlı 1 sarkı yavas cekerdı klıplerı bu sefer toparlanmak adınada buna cektı (kendı yardımcısı bunu dedı),bı daha kı sarkısı yavas olucak zatı albumde 2-3 yavas sarkı var bu unsual you olur cunku resmı sıtesınde oylama yapıldı sureklı ![]() Bu arada Klıp yıne cok hos hem Britneyın espıırı anlayısına yakısır bol gondermelı hemde danslı felan bazı yerlerı bıraz kopuk gıbı dursada yınede Britney ıstee
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| inşallah canım ya ağzından bal damlıyo valla
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |