![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
öyle olmasının sebebi jessica'nın britney gibi hoş olmayan durumlar yaşamamış olmsıdır bende sewerim britney'i ama zor zamanlarında hiçde akıl almıcak şeyler yaptı bi ara soğdum ondan ama bu circus albümüyle inş.. yeniden eski haline döner aşk hayatına biraz ara verip albümü ve çocuklarıyla ilgilenir...
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Alıntı:
O Jessıca Britney gıbı buyutup kotu anne demezler ayagı takıldı derler B kadar onem tasımıyo paparazıler ıcın, o gun sadece ayagı burkulmustu yanı herkesın basına gelebılıcek bısey ama yok ılla britney kotu anne yaptılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
allah düşürmesinn.. düşmenin ne demek olduğunu iyi bilirim desemde inanmayın henüz düşmedim ayaktayım dimi çiçeğem ![]() ..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
anam allah aşkına o britneyin tipi ne bi kere hayat kadını gibi gözüküo tamam annesin ünlüsünde hiç mi ünlü anne görmedik o ne haldr acil toparlanması lazım walla yoksa sonu kotuu en sonunda sadık hayranlarıda bırakcak onu...
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| yaaa bencede bugn kevının britneye yaptıklarını dinledim de bence bunalıma girmekte haklıymış allah kimsenin başına vermesin ![]() düşünün çocuklarının velayetini almak için briti tehdit etmiş:ahkafam: balayı gecelerinin video görüntülerini yayınlamak için klava:bu kevin bu kızı bitirdi uyuz herif klava: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |