Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Diğer Gruplar ve Sanatçılar > Britney Spears

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-Ocak-2009, 18:12   #1 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Standart Johnny Wright Britney Hakkında Konuştu

Britney Spears'ın eski menajeri Johnny Wright OK! dergisine Britney'in şu anki durumu hakkında şunları söyledi:

"Geri dönüş, Britney için dilediğim bir şey değil. Onun için dilediğim şey, onun biraz dinlenip gerçek mutluluğu bulması. Uzun süren bütün ilişkileri sonlandı. İki kere boşandı, çocuklarının velayetini kaybetti, tekrar para makinesi olmaya itildi. Britney'in mutluluğu kalbinde hissetmesini istiyorum, daha sonra yaptığı işe geri dönmesini, gönüllü bir şekilde, başkaları ikna ettiği için ya da onun için terapi olacağı için değil. Başarı adına zorla bir üretim makinasının parçası olması için henüz çok erken.

Wade ve Andre'nin tur işlerinden ayrıldığını duyunca, bir problem olduğunu biliyordum ve bu gelecek problemlerin bir başlangıcı. Wade ve Andre, Britney için en iyi turları yapmasına yardım etti. Wade, Britney için oldukça iyi bir izlenim ve onu gerçekten iyi anlıyor.

Britney, Madonna'ya rakip olmalı ama Madonna işini gerçekten yapmak istiyor. Britney'in bunu sadece numaralar için yapması iyiye işaret değil. Bu demek oluyor ki, Britney'in çevresindekiler Britney'den daha çok istiyor bu işin olmasını.

Daha ilk başlarda, zihninde, her an Britney durabilir. Şimdi şöyle düşünüyor: "Bu işte para kazanan 170 kişi var etrafımda, babam işini bıraktı, annem tamamen benimle ilgileniyor ve ben bu şekilde ara veremem. Kentwood'daki arkadaşlarımın yanına dönemem. Geri adım atamam... bu büyük biri için zor, hatta bir çocuk için." Ebeveynler, çocuğunun işçisi olunca, kovulmaktan korkarlar ve böylelikle ebeveyn olmaktan çıkarlar artık.

Kariyeri bekleyebilir. Şimdi çocuklarıyla zaman geçirmesi lazım. O zaman kendini toparlayacaktır. Ama Britney tur için yoldayken çocuklarından çok daha uzun zaman ayrı kalacak. Bir aylık bir süre için gidecek olsa da, çocukların bu zaman dilimi içindeki büyüme oranları çok yüksek. Britney bunu göremeyecek ve bunu çok özleyecek. Bu zamanları geri getiremeyecek.
Alt 12-Ocak-2009, 19:38   #2 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heheh ortada ki resimde kevin var 2003 veya 2004 idi sanki trl'den bi ödül almıştı bsb kevin almaya gitmişti

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-Ocak-2009, 19:54   #3 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Evet zaten en sevdıgım resımlerden hem B hem BSB var Adam dogru soylemıs ama yalancı bı adam oldugu ıcın nefret edıyorum kendısınden Britneyden daha cok para almak ıcın dava edıp yuzustu bırakmıstı
Alt 12-Ocak-2009, 20:22   #4 (permalink)
Fan Club Üyesi

belle hawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Son resimde Britney'nin suratı bir tuhaf çıkmış. Gözleri çökmüş gibi. Bir de üstelik siyah far daha da kötü göstermiş. Açıkçası dinlenmeye ihtiyaç duyan birisi gibi görünüyor. Saçları bile tuhaf. Johnny Wright'la olan sorununu bilemem ama her nekadar güzel bir albüm çıkarmış olsa da biraz daha zamana ihtiyacı olduğu besbelli.
belle hawk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-Ocak-2009, 22:37   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bn siyah elbisesine bittim çok yakışmış atlı ya bebeleriyle çok daha mutlu bnce hayatındaki erkekler onlar olmalı bencede çnkü onlar anne bebeleri o bebelerine bebeleri ona muhtaç:ayh:

çok tatlılar küçüğe bitiyom ilerdede düzgn biri çıkar inş. karşısına:d

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-Ocak-2009, 10:42   #6 (permalink)
Fan Club Üyesi

candy1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

britney spears okadar zor zamanlardan geçtiki;bir ara gazetede "britney in ölüm haberini hazırlıyorlar" diye bir yazı okumuştum.yaşadıklarından sonra intihar edeceğini söylüyorlardı.evet bencede dinlenmeye kendini dinlemeye ve çocuklarıyla vakit geçirmeye çok ihtiyacı var ama onun ilk işi kendisi hakkında ileri geri konuşanlara "britney bitti" diyenlere yapacağı işlerle cevap vermek olacaktır ki son kasediyle verdi zaten.herkes şimdi britney spears ın muhteşem dönüşünü konuşuyor;yeniden britney in müzik piyasasında zirveye oynaması onu her yönden motive edecektir diye düşünüyorum.
candy1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-Ocak-2009, 19:13   #7 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Bundan tam 1 yıl onceydı bılgısayarı actıgımda Britneyın hastaneye kaldırıldıgı yazıyodu onemsemedım basta cunku hastalanmıs ve gıtmıs olabılırdı resımler gelmeye basladıgında ıse sok olmustum ellerı ayakları baglı bı sekılde evınden cıkarıyolardı kımse acıklama yapmıyodu bazı yerler ıntahar ettıgını yazıyo bazı yerler hastalandıgını bı fan ıcın en kotu gun olsa gerekırdı hıcbı acıklama olmaksızın onun ıyı oldugunu duymak ıcın beklemek beklenen cevap geldıde bıpolar hastalıgı nuksetmıs ama ıyıymıs bunu duymak hem ıyıydı hemde kotu zaten bu gıdısı aynı yılın basındakı haraketlerı gosterıyodu ama ınsan gormek ıstemıyordu.Hamıleyken ve lohusa donemındeyken aldatılmasıBebeklerını kaybetmesi,bosanması,bosanma ardında yasadıgı depresyonu bı gun once popun prensesıyken bı gun sonra skandallar prensesı olması bu hastalıgının gostergesıymıs ama gorulememıs

Aradan bı yıl gecıyo ozledıgın o star gerı donuyo ama hala bıseyler eksıkcocuklarının velayetını alamamıs ama albumuyle 1 numaraya oturmus bı star Muzık benım terapım dıyodu umarım herzaman ıyı yonde onu ıyılestırır ve basına boyle bı durum bı daha gelmez

Yasadıklarının ozetı

http://www.youtube.com/watch?v=yXdjZ4sBXbU

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil