![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Britney Spears'ın eski menajeri Johnny Wright OK! dergisine Britney'in şu anki durumu hakkında şunları söyledi: "Geri dönüş, Britney için dilediğim bir şey değil. Onun için dilediğim şey, onun biraz dinlenip gerçek mutluluğu bulması. Uzun süren bütün ilişkileri sonlandı. İki kere boşandı, çocuklarının velayetini kaybetti, tekrar para makinesi olmaya itildi. Britney'in mutluluğu kalbinde hissetmesini istiyorum, daha sonra yaptığı işe geri dönmesini, gönüllü bir şekilde, başkaları ikna ettiği için ya da onun için terapi olacağı için değil. Başarı adına zorla bir üretim makinasının parçası olması için henüz çok erken. Wade ve Andre'nin tur işlerinden ayrıldığını duyunca, bir problem olduğunu biliyordum ve bu gelecek problemlerin bir başlangıcı. Wade ve Andre, Britney için en iyi turları yapmasına yardım etti. Wade, Britney için oldukça iyi bir izlenim ve onu gerçekten iyi anlıyor. Britney, Madonna'ya rakip olmalı ama Madonna işini gerçekten yapmak istiyor. Britney'in bunu sadece numaralar için yapması iyiye işaret değil. Bu demek oluyor ki, Britney'in çevresindekiler Britney'den daha çok istiyor bu işin olmasını. Daha ilk başlarda, zihninde, her an Britney durabilir. Şimdi şöyle düşünüyor: "Bu işte para kazanan 170 kişi var etrafımda, babam işini bıraktı, annem tamamen benimle ilgileniyor ve ben bu şekilde ara veremem. Kentwood'daki arkadaşlarımın yanına dönemem. Geri adım atamam... bu büyük biri için zor, hatta bir çocuk için." Ebeveynler, çocuğunun işçisi olunca, kovulmaktan korkarlar ve böylelikle ebeveyn olmaktan çıkarlar artık. Kariyeri bekleyebilir. Şimdi çocuklarıyla zaman geçirmesi lazım. O zaman kendini toparlayacaktır. Ama Britney tur için yoldayken çocuklarından çok daha uzun zaman ayrı kalacak. Bir aylık bir süre için gidecek olsa da, çocukların bu zaman dilimi içindeki büyüme oranları çok yüksek. Britney bunu göremeyecek ve bunu çok özleyecek. Bu zamanları geri getiremeyecek.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Evet zaten en sevdıgım resımlerden hem B hem BSB var Adam dogru soylemıs ama yalancı bı adam oldugu ıcın nefret edıyorum kendısınden Britneyden daha cok para almak ıcın dava edıp yuzustu bırakmıstı
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Son resimde Britney'nin suratı bir tuhaf çıkmış. Gözleri çökmüş gibi. Bir de üstelik siyah far daha da kötü göstermiş. Açıkçası dinlenmeye ihtiyaç duyan birisi gibi görünüyor. Saçları bile tuhaf. Johnny Wright'la olan sorununu bilemem ama her nekadar güzel bir albüm çıkarmış olsa da biraz daha zamana ihtiyacı olduğu besbelli.
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bn siyah elbisesine bittim çok yakışmış atlı ya bebeleriyle çok daha mutlu bnce hayatındaki erkekler onlar olmalı bencede çnkü onlar anne bebeleri o bebelerine bebeleri ona muhtaç:ayh: çok tatlılar küçüğe bitiyom ilerdede düzgn biri çıkar inş. karşısına:d |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
britney spears okadar zor zamanlardan geçtiki;bir ara gazetede "britney in ölüm haberini hazırlıyorlar" diye bir yazı okumuştum.yaşadıklarından sonra intihar edeceğini söylüyorlardı.evet bencede dinlenmeye kendini dinlemeye ve çocuklarıyla vakit geçirmeye çok ihtiyacı var ama onun ilk işi kendisi hakkında ileri geri konuşanlara "britney bitti" diyenlere yapacağı işlerle cevap vermek olacaktır ki son kasediyle verdi zaten.herkes şimdi britney spears ın muhteşem dönüşünü konuşuyor;yeniden britney in müzik piyasasında zirveye oynaması onu her yönden motive edecektir diye düşünüyorum.
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bundan tam 1 yıl onceydı bılgısayarı actıgımda Britneyın hastaneye kaldırıldıgı yazıyodu onemsemedım basta cunku hastalanmıs ve gıtmıs olabılırdı resımler gelmeye basladıgında ıse sok olmustum ellerı ayakları baglı bı sekılde evınden cıkarıyolardı kımse acıklama yapmıyodu bazı yerler ıntahar ettıgını yazıyo bazı yerler hastalandıgını bı fan ıcın en kotu gun olsa gerekırdı hıcbı acıklama olmaksızın onun ıyı oldugunu duymak ıcın beklemek beklenen cevap geldıde bıpolar hastalıgı nuksetmıs ama ıyıymıs bunu duymak hem ıyıydı hemde kotu zaten bu gıdısı aynı yılın basındakı haraketlerı gosterıyodu ama ınsan gormek ıstemıyordu.Hamıleyken ve lohusa donemındeyken aldatılmasıBebeklerını kaybetmesi,bosanması,bosanma ardında yasadıgı depresyonu bı gun once popun prensesıyken bı gun sonra skandallar prensesı olması bu hastalıgının gostergesıymıs ama gorulememıs ![]() ![]() Aradan bı yıl gecıyo ozledıgın o star gerı donuyo ama hala bıseyler eksıkcocuklarının velayetını alamamıs ama albumuyle 1 numaraya oturmus bı star Muzık benım terapım dıyodu umarım herzaman ıyı yonde onu ıyılestırır ve basına boyle bı durum bı daha gelmez![]() ![]() ![]() ![]() Yasadıklarının ozetı http://www.youtube.com/watch?v=yXdjZ4sBXbU
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |