![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() People : Britney'le ilk tanıştığın zamanı hatırlıyor musun ? Kevin : Hollywood'ta Joseph's adlı bir klüpte tanışmıştım. Göz göze geldik ve tüm olan buydu. Birbirimize kanımız kaynadı. Basında ve herşeyde ne kadar hızlı bir hortuma neden olduğumuzu öğrendim. People : Evliliğinizde senin için en mutlu anınız hangisiydi ? Kevin : Evlendik. Asla evleneceğimi düşünmemiştim ama olan biten yaralayıcıydı. Gerçekten, gerçekten mutlu ve heyecanlı olduğum andı. Hayatımı ona verdiğimi ve bunu sorgusuz yaptığımı fark ettim. People : Yanlış giden neydi ? Kevin : Bir evliliği yaşamak yeteri kadar zor ardından bir çocuğun oluyor, ardından çocukların oluyor, herşeyi değiştiriyor. Ben daha çok çocuklarımla ilgilenmeye başladım. Britney'i umursamadığım anlamına gelmesin ama çocuklarım her zaman en önemli olandı. Yani yeni sorunlarımız oluştu. Britney'i uyarmadım ama onunla ilişkimi yürütmeye çalışıyordum ve birden Britney konuşmamaya ya da herhangi birşey yapmamaya başladı, beni arkasında bıraktı ve boşanma davası açtı. Tamamen hazırlıksız yakalanmıştım. People : Birçok insan çocuklarının velayeti konusunda Britney'le savaşmanı para istemene bağlıyor. Kevin : Avukatıma sorduğum ilk soru, "Bir daha çocuklarımı görebilecek miyim?" olmuştu. Ona bunu sordum ve her dakikamı çocuklarımın iyi olup olmadığını öğrenmeye çalışarak geçirdim. Tüm önemli olan buydu. Britney'in ne kadar çok güce sahip olduğunu bilmiyordum. Bu gerçekten beni korkutmuştu. People : Ocak ayında Britney kendisini ve Jayden'ı banyoya kilitlediği ve sedyede hastaneye kaldırıldığı zaman nasıl tepki verdin ? Kevin : Tüm gece belirsizdi. Benim en zayıf olduğum konulardan biri desresyondur. Britney hakkında çok çok endişelendim çünkü onu umursuyordum. Çocuklarımın annesi o. Ona aşık olmamam, onu sevmiyorum anlamına gelmez. Onu kesinlikle destekliyorum. Sağlıklı olması ve sevdiği işi yapmasından fazlasını isteyemem. People : Durumlar daha iyiye gidiyor mu ? Kevin : Oh, adamım, tamamen durumlar değişiyor. Çocukların onu görmesi işe yarıyor. Orada bir kural var ve benim evimde bir kural var. Biz aynı programı uygulamaya çalışıyoruz. Tamamen mükemmel olmak zorunda değil, ama temelleri sağlam. Source: People.com Adamdan nefret edıyorum hem Britneyın depresyona gırmesıne neden oldu hem cocuklar uzerınden kazanıyo :ahkafam: :ahkafam:
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben çok yakıştırmıştım ama yedi bitirdi kızı klava:ya oda kendini kullandırdı sevdiği için ama erkek değilmi çoğu böle zaten hele sanat camiasında hepsinin köküne kibrit suyu bölelerinin:haha: kızın parasını hayatını bitirdi resmen ama yetmedi neyseki ortalık düzeldi gerisini salla:victory: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Tabı paraydı derdı belkı basta asıktı ama Bnın gucunu anlayınca somurdu kızı :S Hamıleyken yanlız bırakıp partılerde sabahladı People : Yanlış giden neydi ? Kevin : Bir evliliği yaşamak yeteri kadar zor ardından bir çocuğun oluyor, ardından çocukların oluyor, herşeyi değiştiriyor. Ben daha çok çocuklarımla ilgilenmeye başladım. Britney'i umursamadığım anlamına gelmesin ama çocuklarım her zaman en önemli olandı. Yani yeni sorunlarımız oluştu. Britney'i uyarmadım ama onunla ilişkimi yürütmeye çalışıyordum ve birden Britney konuşmamaya ya da herhangi birşey yapmamaya başladı, beni arkasında bıraktı ve boşanma davası açtı. Tamamen hazırlıksız yakalanmıştım. bude utanmadan bunu demıs ya adam Britneyı suclamıs evıne gıttın mı kı kız senle ılglılensın senı beklerken agladıgı resımler var Kevın Bey kımı kandırıyosun acaba sımdıde hem cocuklar uzerınden hemde album tam yayınlanmısken kalmıs acıklama yapıyo 2 yıl boyunca nerdeydı aklı ee Britney duzeldı tabı bıde album kısmı basladı hemen konusmaya basladı,adamın 2 cocugu daha var ama sadece Britneyınkılerle goruluyo nıye acaba nıye obur 2 cocuk yok o resımde cunku annelerı Britney degıl ondan sozde cocuklarını onemsıyo ama :S
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |