![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Dave Meyers benim Radar videomu yönetiyor. Hasta edici olacak! - Britney ![]() Britney bugun videosunun cekımlerını tamamladı ve tam bır lady gıbı muthıs gorunuyodu.Radar albumden cıkan 4. sıngledı ve blackouttan kalan bonus bı sarkıydı. Bu çekimin ikinci günü ve, bu çekim yaklaşık 100 insanı barındırıyor, buna dansçılar, kameramanlar ve güvenlik ekibi de dahil. Çekimlere Britney'in çocukları Preston ve Jayden'da geldi. ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ya ama neden 4. klip 'radar' a geliyor hep hareketli şarkılar.. brit azcık şu 'unusual you' yu bi gör be :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| evet üstelik bu eski bi şarkıydı. heralde 'radar' a daha önceki albümde klip çekmediği için pişman oldu ve bunu telafi etmek istedi. güzel şarkı ama ben 'unusual you' yu beklediğim için biraz hayal kırıklığına uğradım
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Videoyu çok ama çooook merak ediyoruuum Britney müthiş tatlı gözüküyor Radar'ı beğenirim ama bu albümdeki favorilerim "Quicksand","Unusual You","Kill The Lights","Phonography","Shattered Glass","Mmm Papi" ve "Out From Under (Özellikle Breathe you out..Breathe you in.. bölümüne ba-yı-lı-yo-rum ![]() )
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Radarın olma nedenı aslında Blackoutta cekılıcektı ama malum hastalıgı cogalım hastaneye yatınca ıcınde kaldı herhalde bu arada anımasyon olarak kıll the lıghts a klıp gelıyo yanı 2 klıp yolda ![]() Bende kesınlıkle yavas veya baska bı bonusa klıp gelmesınden yanaydım
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| kill the light mı brit beni büyük hayal kırıklığına uğratıyorsun.. yok artık bunlardan sonra başka klip çekmez! unusual you kaldı öyle, hakkı yendi güzelim şarkının :cry2:
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |