![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Lady Gaga, Unusual You'yu Seviyor "Bu muhteşem bir şarkı, Circus'ı uçakta dinledim ve bu şarkıya geldiğimde durdum ve onu tekrar ve tekrar çaldım. Bu çok güzel ve çok üzücü, ve ürkütücü ses kalitesini seviyorum. Müzik, eğlence evi aynalarına konulmuş gibi. Yürü kızım. Muhteşem pop. Source: iTunes Playlist
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| herkeste benim gibi düşünüyor yahu kesinlikle muhteşem ötesi bir şarkı :love: unusual you :wub:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| messyim dinle mutlaka kuzum övdüğüm kadar var emin ol :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |