![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Çoğunuzun bildiği gibi Lindsay Lohan, hemen hemen her gün, Myspace'inden fanlarına birşeyler yazar. Bugünkünde Britney'e yer verdi. İşte o yazıdan alıntı : " Bence insanlar, hayatlarında birçok şey atlatıyorlar. Ve atlattığımız bu şeyler, ne olursa olsun, bu uzun koşuda bizi basitçe daha güçlü yapıyor. Böylece, hatalarımızdan gerçekten ders alabildiysek, bu hatalar bize gelecekte aynı hataları tekrarlamamayı öğretiyor. Geçmişte bende çok fazla şey yaşadım ve dürüst olmam gerekirse hala atlatmaya çalıştığım şeyler var. Babam sadece ailemi bırakmakla kalmadı ve kardeşim Aliana'dan sonra başka kadınlardan çocuk sahibi oldu. Belki Aliana'dan da önce yaptı bunları, bilmiyorum. Her iki şekilde de, annemi aldattı ve bu berbat birşey. ![]() Eğer bu yazıyı yazmamın asıl sebebine dönersem - Britney Spears gibi muhteşem bir yeteneği hissediyorum. Tıpkı benim gibi, halkın gözleri önünde birçok şey yaşadı. Gerekli olan kötü birşey değildi. Bence bunu göz önünde yaşamak, genç kızlara ve erkeklere, hayallerinizden ve başarılarınızdan vazgeçmemeniz gerektiğini öğretiyor. Bunlardan önce, kendine de dikkat etmeli ve çevrendeki herkesin nasıl insanlar olduğunu kavramalısın. Çünkü günün sonunda, aynada kendine bakıyorsun ve kim olduğunu görüyorsun. Hayatında tüm şaşırdığın şeylerden arın. Bu yüzden şunu anla, Britney sadece senin gibi ve hala kendi hayallerini izliyor. Biliyorum bu yazı yazmakta biraz geç kaldım ama hiç yazmamaktansa şimdi yazmak daha iyidir. Mutlu Tatiller ve Mutlu Noeller Herkese!! Lindsay Not : "Unusual You", "Phonography", "Shattered Glass", "Blur" ve "If You Seek Amy" (şarkının adına bakın ve dikkatlice koroyla beraber dinleyin.) Britney'in bu şarkılarını mutlaka dinleyin! Ne düşündüğünüzü fark edin ve eğlenceli bir albüm! "
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| evet güzel sölemiş lindsay ya evet ikiside çok şey yaşadılar kötü örnek oldular bi daha yaşamayıp böyle davranmamaları dileğiyle ![]() bu arada bu kızın adını duyunca angel dizisindeki lindsay geliyo aklıma yaaa:WOT: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |