![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Bu ilkbaharda Britney Spears konserini izleyen herhangi biri, Britney'in Marilyn Manson'ın Sweet Dreams'i etrafında takıldığını fark etmiştir. http://www.youtube.com/watch?v=8Voki...layer_embedded Ve fanları, Marilyn ile Britney'in birlikte çok garip durduğunu düşünseler de, akrtist Evan Rachel Wood bu fikirden hoşlanmış ve onları bir iş birliği için şöyle çağırıyor : "Marilyn'in Britney'le birlikte söylemesini isterim. Bence bu muhteşem olurdu. Kesinlikle Marilyn ve Britney'i görmek istiyorum. Onların birlikte sahne de şarkı söylemesini kim istemez ki ?"
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok tuhaf olur ya. şuanda marilyn manson ve briti düet yaparken düşünemiyorum. ilginç, bilemiyorum :blink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |