![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Michael Jackson, Britney'e müzik endüstrisini bırakıp ailesiyle birlikte hayatına yoğunlaşmasını önerdi. Michael, Britney'i sonunun kendisi gibi olmaması için uyardı. Thriller yıldızı dedikodulara göre ölümünden bir kaç hafta önce Brit'i aradı ve müzik dünyasından emekli olmasını ve hayatına odaklanması gerektiğini söyledi Britney'in bir arkadaşı: ''Michael ona sonunun onun gibi olmamasını istediğini söyledi.'' Michael'ın uyarısı ürkütücüydü. Sanki öleceğini biliyor gibiydi. Kaynak devam etti: ''Sanırım Michael'ın uyarısı Britney'i ürpertti. Onu uyarırken çok ciddiydi; akıl sağlığını koruyabilmesi için show dünyasını bırakması gerektiğini söyliyordu. Circus Tour'dan sonra bırakması gerektiğini ve önemli olan meselelere yoğunlaşması gerektiğini düşünüyordu - oğulları ve ailesi. Britney Michael'ın uyarısını dikkate almış olmalı ki ona, turdan sonra uzun bi ara verebileceği sözünü verdi.'' ![]() Ayrıca Brit Michael'ın ölümünü öğrendiğinde de şu sözleri söylemişti: "Onun Londra'daki şovunu izlemek için çok heyecanlıydım. Her ikimiz de aynı zamanda Avrupa'da turda olacaktık ve onu izlemek için Londra'ya uçacaktım. Hayatım boyunca benim ilham kaynağım olmuştu ve o gittiği için ben mahvoldum.":cry::cry: Source:contactmusic.com
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |