![]() |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
yaşadığı tüm olumsuz olaydan sonra kendini toparlaması;yeniden zirveye çıkması bence tüm insanlara örnek olmalı;birtney i başarılı buluyorum ve şarkılarını çok beğeniyorum.bundan sonrası için ona sadece huzur diliyorum;iyiki doğdun nice mutlu yıllara britney
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
28 oldu vayy be zaman ne çabuk geçiyo 18lik halleri daha aklımdan çıkmamışkene bu büyümek niye ki : ) gerçi ben oops i did it again de kalmıştım en son, ondan sonraki şarkılarını dinlemedim bayağı bi zaman geçmiş : ) en sevdiğim şarkısı let me be.
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Doğumgünü kutlu mutlu olsun Britneyimin Çok seviyorum ya! Ayrıca bugün bana şans getirdi,2 Aralık'ın her zaman önemli bir yeri olucak hayatımda ![]() Bu da twitterdan ona gönderdiğim mesaj; " Happy Happy Birthday Brit!This girl will always find her way! ;-) Love you so much hope to see u in Istanbul next year! :-) "
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ilk yabancı müzik dinlemeye başladığımda, britney le başlamıştım. o yüzden britin yeri bende apayrıdır. o günden bu yana hep sevmişimdir ve sevmeye de devam edicem. mutlu yıllar brit iyi ki doğdun
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |