![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() ![]() ![]() The Circus Starring Britney Spears turu provalarından yayınlanan 2 vıdeo turun nası gecıcegını haber verır nıtelıkte.Britney hazır pekı ya sız :52: .youtube.com/watch?v=TLvFvXutdlM .youtube.com/watch?v=KKhHfTMKIOQ ![]() Kevin Federline, Britney'in eski eşi, 25 günlük Kuzey Amerika turunda çocuklara bakmak için Los Angeles'dan geldi. Söylentiye göre çocuklara bakmak için haftada 3,500 pound Kevin'a ödeniyor.Ve ona, Amerika siteleri tarafından 'Amerika'nın en pahalı dadısı' adı verildi.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
hakkat yaw diyenler çok doğru demişler süper alkışlıyorum onları:clap:yerinde oturtmuşlar kevini ohh olsun ona karı parası yemek neymiş çeksin öle işte milletin dilini:hıhh::hıhh: | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Yok haberın ıcıne koymustum fakat bende olan bı program yuzunden dırek acılıyo galıba sızlerde yok o yuzden sıldım wwwlarını bakabılırsın habere super goruntuler bence
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |