![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Britney NY geldıgınde herkes TRL ıcın sanıyordu ama Britney z100 studyosuna sınglenın promosyonu ıcın gıdıp kucuk bı roportaj verdı hemde geldıgınden DJ bıle haberı yoktu ![]() DJ : Asla söylemeyeceğim birşey düşünüyorum. Birincisi stüdyo içerisinde öğrendik ki, bahsettiğim şu o birden meydana çıktı. Lütfen stüdyomuzun içerisine hoşgeldin diyin ve o Bayan Britney Spears bu bir şaka değil, yalan söylemiyorum. - Alkışlar. Britney gülüyor - DJ : O çok muhteşem çünkü tüm haftasonu boyunca z100'de yeni şarkısı womanizer'ı çaldık ve klasik Britney... Britney : Teşekkür ederim! DJ : Şarkılar ve sen birden sihir yaparak stüdyoda belirdin. Britney : Bu çok çılgın. Teşekkür ederim bu kadar çok şarkılarımı çaldığınız için, bu muhteşem. DJ : Şahsen muhteşem göründüğünü düşünüyorum. Britney : Niye öyle söyledin ? Teşekkür ederim. DJ : Bahsettiğim şu, yazılanlar hakkını vermiyor. Yani şahsen, saçların - sütdyonun içerisine taşıdığın herşey, gözlüklerin, Britney parıldıyor. Britney : Oh sen çok iyisin. Sen çok kibarsın. Teşekkür ederim. DJ : 6.albümün Circus, bunun için uzun süredir çalışıyorsun.. bayağı zamanını aldı, değil mi ? Britney : Evet. DJ : Farklı şarkıları tamamlamak için tüm ülkedeydin. Bir süre önce şarkılar ve farklı şeyler için Vegas'taydın. Bana bundan bahset.. Britney : Tamam.. umm - boğazını temizliyor - aslında onu tamamladım. 2 hafta önce kestik. DJ : 2 hafta önce albümü tamamlamayı mı bıraktınız ? Britney : Hayır, hayır, hayır. Circus'u 2 hafta önce bitirdim. DJ : Tamam, tamam. Britney : Evet - bu yüzden umm albümün sonunda yani dönemin sonundayız. Evet bu albüm için 6 ay çalıştım. Bu yüzden... DJ : Onun farklı bölümlerini, farklı yerlerde kaydettin. Tekrardan söyledin bazılarını ve.. Britney : Evet. DJ : Farklı şarkılar. Çabucak "Womanizer"ı anlat bize. Britney : Ummm, gerçekten o cool bir şarkı. Şarkının kızlara güç veren bir tarafı var çünkü basit olarak derler ki bilirsin, nasıl olduğunu sorarlar. Erkekler hakkında bir şarkı, diğer kızlarla seni aldatırlar ve bu gibi şeyler. Bir kızı anlatan bir şarkı. Bu yüzden onu seviyorum. DJ : O zaman bu şarkı dinlendiği zaman bir çok kadının kendisiyle ilişki kurmasını ve "Aman Tanrım! Bu benim adamımın yaptığı şey. Daha yeni ayrıldık ve Britney benim kızım, o günümü nasıl atlattığımı anlıyor." demesini mi bekliyorsun ? Britney : Tam olarak hissettiğim bu. Şarkıyı duyduğum zaman, ne demek istediğimi biliyorsun. Umarım fanlarım da benim gördüğüm şekilde şarkıyı görürler. DJ : Sana T ile başlayan bir soru sormalıyım. Senin turuna gitmek için ölüyoruz. Britney : Oh kesinlikle. Seneye olacak. Kesinlikle. DJ : Dans ve bu gibi şeylerin olacağı tur için hazır mısın ? Britney : Oh evet kesinlikle. DJ : Forma girmişsin. Britney: Mmhmm DJ : Harika. O zaman dünyayı dolaşacaksın yani sadece Amerika'ya bağlı kalmayacaksın ? Britney : Umm muhtemelen dünya çapında olur. DJ : Harika. Britney tüm dünyada! New York hakkında ne söylemek istersin, bilmediğimiz birşeyler mi var ? Britney : Burayı çok özlemişim. Onu çok seviyorum. Buraya gelmek beni iyi hissettirdi. Çünkü ben 2 yıl burada yaşadım ve New York'a ayak bastığımda "Adamım, keşke hala dairem burada olsaydı..." gibi şeyler dedim. Ama burayı seviyorum. Buranın enerjisini, bu çılgın birşey.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |