![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() Sadece fark ettiğim bir şey... Unusual You, Twilight serisi için muhteşem bir tema şarkısı olurdu. Şarkının Belli ve Edward'ın ilişkisine ne kadar uyduğu fark ediliyor. Senin hakkında hiç bir şey tipik değil. Senin hakkında hiç bir şey tahmin edilemez : Edward Bella'nın ne düşündüğünü tahmin edemez, o Edward için tipik bir insan değildir. Benim başımı döndürdün ve kafamı karıştırdın : Bu Edward'ın kafasını karıştırır. (Bunu kitapta çok fazla söylüyor.) Bazı şeyler benim yaptığım kadar çabuk değişecek : Bella sürekli değişiyor ya da o bir çeşit belanın içinde. Köprüler yanıyor. Bebek, düşünmenin yeni bir yolunu öğreniyorum : Köprüler, onlar aşklarıyla sınırları aştıkları için kullanılmış. (Bir insan ve vampir.) Ve Edward, kana olan açlığını kontrol etmeyi öğreniyor. Bebek çok sıra dışısın. Hiçkimse sana kalbimi kırman gerektiğini söylemedi mi? Yapmanı bekliyorum, o halde niye yapmıyorsun? : Edward, Bella'dan kalbini kırmasını bekliyor, ondan bir vampir, bir canavar olduğu için korkmasını bekliyor. Fakat Bella korkmuyor. Belki insan bile değilsin çünkü sadece bir melek sıradışı olabilir. Tatlı sürpriz, sıradışı sana alışabilirdim : Edward insan değil! Ve Bella onu hikayede bir çok kez bir melek olarak nitelendiriyor. Ben başka biriyleyken çok fazla şey oldu : Edward susadığında bir canavara dönüşüyor, eğer Bella'nın tanımadığı biriyse. Kendi bakış açımla neler olduğunu göstermek için - Bu olalı çok oldu : Onun bir şeyleri göstermek için bakış açısı, akılları okuyabilmek "olalı çok oldu" kısmı Bella hakkında. Seninle olduğumda, sadece kendim olabiliyorum : Bella kitapta bir yerlerde tam olarak bunları söylüyor. Her zaman olacağını söylediğin yerdesin : Edward da her zaman olacağını söylediği yerde. Şok oluyorum çünkü aşkın asla bu şekilde olabileceğini bilmiyordum : Edward, Bella'nın onu incitebileceğini bildiği halde hala onu sevmesine şaşırıyor. Tablolar değişiyor. Kalbim yükseliyor. Beni asla hayal kırıklığına uğratmayacaksın : Edward asla onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyor, onu güvende tutmak için hep orada. Hiç senin gibi biriyle tanışmadım : Bella hiç bir vampirle tanışmadı ve Edward, hiç Bella kadar tatlı bir insanlar tanışmamıştı. Şimdi herşey değişti : Bella Edward'la tanıştığında herşey değişti. İşte böyle. Tüm bunları çok fazla okuduğumu sanmıyorum. Eğer kitabı okuyup ardından şarkıyı dinlerseniz, benzerlikler sizi de şok edecektir. Şimdi bu şarkıyı çok daha fazla seviyorum. Credits : BB P.S : Twilight hayranlarına... =)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ayy evte sen böle anlatınca gerçektende çok güzelmiş bayıldım bende eve gidince bin dinleyim ![]() soundtrack olsun bu bari twilighta yahu:love:aahhh aaahhh hemen çıksın şu filmin 2. cisi gitcem yahu:ayh: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| git git walla jnm gidersen görürsün walla süper wampir filmlerini dizilerini oldum olası sevip benimsemişimdir hem wampir olmak istemişimdir küçüklüğümden beridir:45::48: gerçekten 1 gün vampir olmak isterdim nasıl bişey acaba:vampir: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |