![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Britney Spears'in koruması ünlü şarkıcıya dava açtı. Koruma tazminat istediği Spears'ı tacizle suçluyor. LOS ANGELES - Skandalların tanıdık yüzü Britney Spears yine çok konuşulacak bir iddiayla gündemde. 28 yaşındaki şarkıcının korumalığını yapan Fernando Flores, "Spears evde çıplak geziyor ve beni baştan çıkarmaya çalışıyor." diyerek mahkemeye başvurmaya karar verdi. Spears'ın evde neredeyse her zaman çıplak dolaştığını söyleyen 29 yaşındaki koruma şarkıcının çalışanları arasında terör estirdiğini, duygularını ve hareketlerini kontrol edemediğini söyledi. ![]() Flores, "Çıplakken ona bakmak işten çıkarılma sebebiydi ancak benim içinse durum farklıydı. Beni beğendiği için ben daha da stres altındaydım. Ona iyi bir koruma olmak istedim ama daha fazla dayanamadım." dedi. BS TEAM bu yalan haberle ilgili şu açıklamayı yaptı.Bu adı geçenk oruma Britney ve Jason tarafından kovulmuştur yazılanlar gerçek değildir Star dergisinin uydurmasıdır.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Byi bilen biri bunun yalan olduğunu bilir zaten evde jason ve çocuklar varken zaten öyle bişey yapmaz kaldı ki bu adamada bakmaz XD Komik haberler resmen
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| kimbilir nasıl kovuldu da böyle palavrayla hırsını almaya çalışıyor. insanlar hep brit'in üzerinden geçinmeye çalışıyorlar zaten.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Bu da iyi kadın 2 çocuk annesi evde öyle dolaşır mı çocuklar evdeyken sevgılısı evdeyken allah aşkına karalamayın artık sevmiyor olabilirsin Buyrun eski koruması aynı şekilde ünlü olmaya kalkmıştı gidip paparazzi oldu =) Adilik parayla mı öyle bişey olsa çekip satmaz mı bunlar
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| britney'i öyle kötü kadın imajına soktular ki artık ne haber çıksa inanılır oldu. ben böyle bişey yapacağına inanmıyorum. sadece karalama kampanyası. bi kere başladılar brit üzerinden geçinmeye, bunların devamı geliyor. zaten bu tip yardımcıların ve çalışanların çok yaptığı bişey bu. kovuldukları zaman ya iftira atarlar, ya da özel sırları ortaya döküp üzerinden para kazanmaya çalışırlar. çok normal.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
o 2007 döneminden kalan leke işte yoksa tanıyan biri onun böyle bişey asla yapmıcağını bilir kaldı ki çıplak gezicekte o adamlar bunun fotosunu çekip milyara satarlar işte çamur at izi kalsın
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| evet, ben de beklerim ama gimme more'ın dediği gibi 2 çocuklu anne yapmaz bunu. yani umarım yapmamıştır =)
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Alıntı:
Alıntı:
durmadan ya o ya sevgilisi hakkında yazıyorlarÇocuklar okuldan çıkarken bile rahat yok anneleri bile yokken çekiyorlar
__________________ ![]() ![]() Konu Gimme More tarafından (12-Haziran-2010 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |