Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Diğer Gruplar ve Sanatçılar > Britney Spears

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-Haziran-2009, 23:25   #1 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Standart Yenı Britney Roportajı

"Bir çok insan bunu yapamayacağımı düşündü." diyordu Britney Spears. Turunun New Orleans'daki açılış gecesiydi ve biletleri tüketmiş 35000 insanın karşısında güzel bir performanstan sonra sahneden indi. "İnsanlar benim bittiğimi düşündü, değil mi?" diye sordu bana. "Sanırım geçen sene bir süre öyle göründü." Omuz silkti ve gülümsedi. "Geçmişle ilgili yapabileceğim birşey yok, sanırım. Fakat şimdi onların yanıldığını kanıtlamayı umuyorum. Ve bu şova gerçekten sahip olduğum herşeyi koydum."

Bahsettiği yeni şovun adı The Circus Starring Britney Spears, ve bahsettiği sorunlar, zihinsel sağlığıyla savaştığı ve hastaneye kaldırılıp tüm olaylarının kontrolünü babasının almasıyla son bulan sorunlardı. Fakat şimdi kendini mühteşem bir performans ortaya koymaya adamış olmasına rağmen, Britney hayatında nelerin önemli olduğunu ona hatırlatan düşünceleri kaybetmiyor.

"Benim için birinci öncelik mi? Çocuklarım." diyor. "Onlar önce geliyorlar. Eğer çocuklar iyiyse, diğer herşey yerine oturur."

Bunu Çocukları İçin Yapıyor

Hiçbir şey Britney'nin ışıklarını, birinin çocuklarının adını andığını duyduğundan fazla yakmıyor, 3 yaşındaki büyümüş de küçülmüş Preston ve 2 yaşındaki yaramaz Jayden.

Bu yılın başında, avukatlar herhangi bir şekilde çocukların şov için anneleriyle seyahat edip edemeyeceklerine karar verirken 27 yaşındaki Britney, onları arkasında, Los Angeles'ta bırakmaktansa tur üzerindeki reklamları çekmeyi tercih etmişti. Neyse ki yolca çocuklarının onu eşlik etmesi hakkını kazandı ve geçen hafta onları performanslara bir ara verdiği sırada Karayiplere götürdü. Spears ayrıca sörf yaparken sular içinde ve son zamanlarda çok yakın olduğu temsilcisiyle kumsalda rahatlarken görüldü. Onun çevresindekiler, inkar edilemez bir şekilde ortada flört olmasına rağmen romantik bir durumun olmadığını söylüyorlar. Tabiki kariyerinde çok önemli bir nokta, kişisel ve profesyonel hayatı üzerinde kontrole sahip olan Jamie, ciddi bir şeye başlamasına izin vermez. Bununla birlikte, Jason açık bir şekilde Britney'nin oğullarına çok yakın, onları taşırken ve ailenin Bahama tatilinde onlara sarılırken resimleri çekildi.

"Gerçekten, Britney için en çok önemli olan çocukları." diyor menajeri Larry Rudolph. "Çocuklar onun hayatı, o çocuklar, bence sahnedeki arkası önemlidir, evet. Aslında, bu onun için terapi gibi oldu. Fakat onu yola devam ettiren şey çocukları, bu konuda şüphe yok."

Ayrıca Britney'le birlikte bu çok önemli turda 30 yaşındaki eski eşi Kevin Federline, Britney'nin şimdi çocuklar üzerinde istediği tüm haklara sahip olmasına rağmen, hala yarı velayete sahip.

"Haftada birdi, daha sonra iki oldu, sonra üç kere." diyor Spears'a yakın bir kaynak. "Fakat o şimdi çok iyi, tüm zaman ya da çılgın tur işlerinden sonra sahip olduğu tüm zaman birlikteler."Circus'ın Avrupa ayağı 3 Haziran'da Manchester, Dublin ve tüm kıtadaki performanslardan önce 8 şov yapılacak olan Londra'da başlıyor. Söylenenlere göre Britney Dorchester'da geceliği 1100 pound olan, sınırları içerisinde kendi dikebileceği taze çiçekler ve favori Marilyn Monroe filmlerini izleyebileceği dvdler olan bir çatı katı kiraladı.

Bazı haberler, onun tüm abur cuburlarının yasaklandığını söyledi. Doğru değil, Britney mantıklı yiyerek formda kalıyor. Fakat onun çocukları diyet yapmıyor ve başkaları da. New Orleans'daki sahnenin arkasında meyve tabaklarını fark ettim, meyve suları ve diyet sodalar da vardı. Fakat ayrıca biraz kurabiye.

"Tabiki çikolata parçalı kurabiye kullanıyorum." diye şaka yaptı Britney. "Fakat iyi olmaya çalışıyorum. Fakat bu turdan sonra, beni izleyin!"

Çocukların Londra'da annelerine katılıp katılmayacaklarını göreceğiz. İkisinin de pasaportları hazır ve Britney onları yanına almayı planlıyor. Fakat Jayden 3 haftadır grip ve ebeveynleri onda yeme bozukluğunun başlaması konusunda endişeleniyorlar. Eğer o kalırsa, Preston da kalır.

Bu yılın başında New York şovlarından birine sürpriz bir konuk olarak katılan Britney, onun pop annesi, aynı zamanda 3 çocuk annesi olan Madonna'dan akıl alıyor.

"Madonna, Britney'ye çocuklar hakkında muhteşem tavsiyeler verdi." diyor turdan bir dansçı. "Sen yoldayken onları da sana yakın tut." dedi Britney'ye. "Çocuklarımı yoldayken hep yanıma almışımdır. Anneleriyle oldukları sürece kabul etmeyi öğrenecekleri bir hayat bu."

Görünüşe göre, Britney Madonna'ya tüm bunların çocuklar için çok fazla olduğu konusunda endişelendiğini söylemiş, Madonna da katılmış. "Çocuklar küçük hastalıklar geçirirler ve huysuzlaşabilirler." dedi Britney'ye. "Fakat o yıllara dönüp bakmak isteyeceksin ve onların seninle olduğunu bileceksin. Onlar da bu yıllara dönüp bakacaklar. Ve bu anılara sahip oldukları için mutlu olacaklar, inan bana."

"Bence bu geçmişle ilgili." dedi Britney New York buluşmalarının sonunda. "Bizim anneler olarak yaptığımız çocuklarımızla dönüp bakabileceğimiz ve 'Evet, bu zordu. Fakat eğlenceliydi çünkü birlikte yapmıştık.' diyebileceğimiz bir geçmiş yaratmak. Onlar yetişkin olduklarında, çocuklarımın 'Vov, annem çok çalışıyordu fakat hep bizim yanımızdaydı.' demelerini istiyorum. Bu günden 20 yıl sonra duymak istediğim bu."

Yani bu, performans sergilediği şehirde çocukları eğlence parkına götürmek, ya da onları alışverişe ya da pikniğe götürmek, hatta ya da muhteşem resimlerde gördüğümüz gibi onları Karayiplerde bir su parkına götürmek bile olsa Britney her anı saymayı planlıyor. "Onları hep yanında istiyor." diyor bir kaynak. "Belki şovun fazla müstehcen olduğunu düşündüğü yerler dışında."

Ebeveynlik Tavsiyesi

Şov, büyük hitler olan Toxic ve Slave 4 U gibi parçaların yardımıyla, planitum satan cdleri Blackout ve Circus albümlerinden parçaların eğlenceli karışımlarından oluşuyor. Çok fazla gümbürtü ve devam eden konuşmalar var ve Britney en küçük kostümleri giyiyor - altın plakalı korse ve bunun üzerinde siyah diyafram aksesuvarı.

"Şov boyunca birkaç kere Lynne (Britney'nin annesi) şov biraz edepsizleştiğinde çocukları dışarı çıkardı." diyor Britney yakınlarından biri. "Fakat bazı kısımlarda, çocuklar orada kalıyor ve çoğu konserde kızıyla olan Lynne ve Kevin onlarla birlikte oluyor. Kevin "Anne orada. Anne için alkışlayın, evet!" diyor. Çocuklar bunu seviyor.Bu, Britney'nin Londra konserlerinde tekrarlanacak bir sahne olsa bile henüz kesin değil.

"Bunun lojistikleriyle çalışıyoruz." diyor menajer Larry Rudolph. "Onların bizimle olacağından eminim. Hepimizin istediği bu. Fakat bu, herşeyin ne kadar karışık olduğuna ve Britney'nin çocukların ilgisini canlı tutup tutamayacağına vereceği karara bağlı. Yani göreceğiz. Çok şey yaşadık, ve şimdi yüzleştiğimiz birkaç diğer şeylerden var."

Çok fazla birşey söylememesine rağmen, Larry melodramadan bahsediyor gibi görünüyor ve davranış bozukluğunu da içeren birkaç duygusal problemlerini anlatıyor.

O sırada, açık bir şekilde Britney bipolar hastalığıyla savaşıyordu. Teşhisin asla resmi olarak doğrulanmamasına rağmen, Jamie bu berbat dönem hakkında bunu söylüyor : "Hayatı bir felakeye dönüşmüştü. Yolunda giden hiçbir şey yoktu, sadece başlıklarda yer alıyordu. Biraz yabanileşmişti, ve gerçekten üzgündü."

"Eğer herhangi bir zamanda, bir baba çocuğuna sevgisini kanıtlamışsa, bunu Jamie yaptı." diyor aileye yakın bir kaynak. "Sahneye atladı, kızına bakabilmek için onun koruması oldu ve kötü insanları onun çevresinden uzaklaştırdı. Pekala, şimdi ona bakın. O başarılı. Bu bir mucize."

Jamie'nin Britney üzerindeki kontrolü geçen yıl başladı ve Ekim'de sürekli oldu.

"O doğru yolda, herşey iyi." diye yorumluyor bir aile üyesi. "Fakat dikkatli olmamız gerektiğini biliyoruz, yani önemli durumlar var."

Belki önemli olması adına iyi bir sebep vardır, Jamie Britney'nin eski arkadaşları, duygusal bir karmaşa yaşadığı dönemde sevgili olduğu Adnan Ghalib ve o süre boyunca "resmi olmayan" menajeri Sam Lutfi'ye karşı davalarla savaşıyor. Geçen ay Sam'e, Britney'den 3 yıl boyunca uzak durma emri çıktı ve şimdi Jamie, o iki adamın kızından sürekli uzak tutulması konusunda davalarla uğraşıyor.

İki adam da görünüşe göre Britney'yi yalnız bırakmak istemiyor ve Britney'nin onları hayatında istediğini, onlarla gizli telefon görüşmeleri yaptığını ve metin mesajları attığını söylüyorlar.

Hello!, Britney'nin güvenliğinin başlarının Britney'ye bir tehtit olarak gördüğü insanların isimlerinin bir listesini yaptığını ve Adnan ve Sam'in listenin başında olduğunu açıklayabilir (?). Bu soru işareti, bu ikilinin Britney'yle yine ilişki kurmaya çalışmasıyla pop starın çok korktuğunu ve bu durumdan dolayı uykusuz kaldığını söylüyor.

Gelecek Parlak

Bugün bu iki adam hakkında soru sorulduğunda Britney'nin tüm yaptığı kafasını üzgünce sallamak. Britney'nin ikisine de yeterince katlandığı açık ve o sadece yeni hayatına, şovuna.. çocuklarına konsantre olmak istiyor.

"Oyuncaklar ve oyunlar sahne olaylarında Circus turu için önemli." diyor bir başka kaynak. "Ve iki dadı herşeyin iyi olduğundan emin oluyor."

"Kevin her zaman muhteşem olmuştur." diyor bana Britney'nin küçük kız kardeşi Jamie Lynne New Orleans'da. "O ve Britney en iyi arkadaşlar haline geldiler. Britney, onun çocukları ne kadar umursadığını biliyor ve o da aynı gerçeği Britney için biliyor."

"Kev ayrıca anne ve babayla da iyi anlaşıyor, yani bu birbirine bağlanan büyük bir aile işi." diye ekliyor kaynak. "Herkes bu turun Britney için çok başarılı olmasından emin olmak istiyor ve bu onun hak ettiği geri dönüş."

"Mutluyum." dedi Britney bana şovdan sonra. "Gerçekten, herşeye sahip olan bir kız gibi hissediyorum. Ailem var, çocuklarım, arkadaşlarım, fanlarım.. bu şov. Fakat en önemlisi, çok uzun bir süre için çok üzgündüm fakat artık değilim. Ve biliyor musun? Bu gerçekten, gerçekten iyi hissettiriyor."

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil