![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Bugünlerde şarkıcı Christina Aguilera, Jordan Bratman'ın eşi olmaktan ve 2 yaşındaki Max'ın annesi olmaktan çok mutlu. ![]() Ama hayatında olmayan bir kişi var : Onun babası Fausto Aguilera. Christina, LatinaMagazin'e şöyle diyor, "Aramızdaki ilişki oldukça kimsede görmediğim türden. Hayatımda öyle bir yerdeyim ki, bunun nedenini bile anlayamıyorum." Aguilera'nın babası Fausto, Amerika ordusunun astsubaylarından. Christina'yı ve annesini hem fiziksel hem duygusal olarak kötüye kullanmış. Annesi ve Fausto, Christina sadece 7 yaşındayken boşanmışlar ve o zamandan beri Christina babasını nadiren görmüş. Not Myself Tonight şarkıcı şöyle diyor, "Bağışlayıcı olmanız için her zaman bir neden bulunur. Ve ben de onu bağışlıyorum. Büyüyor ve aile seçimlerinizi kendiniz yapıyorsunuz. 2005'te Jordan'la evlendiğimde çevremdeki herkes beni delirtirken Jordy fırtınanın içerisinde sessiz duran tek kişiydi. Yaşımdan büyük olan kişiler benimle işbirliği yapmaya çalıştılar ki onlara sadık kalıyım. Ama Jordan bir tek bana ulaşmaya çalışan, bu olayların içinden çıkmak için bir neden bulmama yardım eden kişi oldu. Ona sahip olduğum için çok şanslıyım." Credit:HoB
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| Kötü mazisi olsa aile içinde bile şuanda iyi bir hayatı var güçlü bu tür kötü anılar vs, yok baba ve anneyi katıp yaptıklara hatalara bahane aramasınlar ne yaparsan yap her şey kendinde biter Babam benimle değil ailem boşandı vs, ne bileyim kötü olabilir ama bunların daha beterinleri var sızlanıyorsun rahat yerinde senin yanından geçemeyenler ne yapsın onlardamı sorunlara ayak uydursun
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |