![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
Asıl adı Alecia Beth Moore olan ünlü Amerikalı pop şarkıcısı Pink, 8 Eylül 1979' da Amerika'nın Pensilvanya eyaletinin Doylestown bölgesinde dünyaya geldi. Şarkıcının Pink adını almasının sebebi, sanıldığı gibi müzik dünyasına ilk adım attığında saçlarının pembe renkli olması değildi. Arkadaşları ona bu takma ismi, Reservoir Dogs (Rezervuar Köpekleri) filminde ki Mr.Pink karakterine benzediği için takmışlardı. Pink'in müziğe olan ilgisinin başlıca sebebi, babasının onu uyutmak için bestelediği ninnilerdi. Yaşı ilerledikçe bu ninniler düetlere dönüştü ve Pink lise yıllarında babasıyla birlikte ilk bestelerini yapmaya başladı. Yerel bir rap grubuyla sahneye çıktığında ise henüz 13 yaşındaydı. Oldukça sorunlu bir gençlik dönemi geçirdikten ve annesi ile babası ayrıldıktan sonra, annesiyle kavga etmekten bunalarak 14 yaşında evi terk etti ve müzik hayatına daha ciddi bir şekilde devam etmek zorunda olduğunu anladı. Çocukluğunun büyük bir bölümü müzikle geçti. Babasının bu durumdaki etkisi sadece manevi değildi. Ona gitar derslerinde büyük katkı sağlayacak bilgiler vermiş; Janis Joplin, Shirley Murdocuk ve Donna Hathaway gibi isimleri örnek göstererek kızını küçük yaştan itibaren bir müzisyen olarak yetiştirmeye çalışmıştı. I'am not dead albümü 1. Conversations With My 13 Year Old Self 2. Cuz I Can 3. Dear Mr. President 4. I Got Money Now 5. I'm Not Dead 6. Leave Me Alone, I'm Lonely 7. Long Way To Happy 8. Nobody Knows 9. Runaway 10. Stupid Girls 11. The One That Got Away 12. U + UR Hand 13. Who Knew Can't take me home albümü 1. Split Personality 2. Hell wit Ya 3. Most Girls 4. There You Go 5. You Make Me Sick 6. Let Me Let You Know 7. Love Is Such a Crazy Thing 8. Private Show 9. Can't Take Me Home 10. Stop Falling 11. Do What U Do 12. Hiccup 13. Is It Love Funhouse albümü 1. So What 2. Sober 3. I Don't Believe You 4. One Foot Wrong 5. Please Don't Leave Me 6. Bad Influence 7. Funhouse 8. Crystal Ball 9. Mean" Pink 10. It's All Your Fault 11. Ave Mary A 12. Glitter in the Air M!ssundaztood albümü 1. M!ssundaztood 2. Don't Let Me Get Me 3. Just like a Pill 4. Get the Party Started 5. Respect 6. 18 Wheeler 7. Family Portrait 8. Misery 9. Dear Diary 10. Eventually 11. Lonely Girl Try This albümü 1. Trouble 2. God Is a DJ 3. Last to Know 4. Tonight's the Night 5. Oh My God" (Peaches ile) 6. Catch Me While I'm Sleeping 7. Waiting for Love 8. Save My Life 9. Try Too Hard 10. Humble Neighborhoods 11. Walk Away 12. Unwind 13. Love Song" – 2:29 / "Hooker" (saklı parça) "Numb" – 3:06 "Gone to California" – 4:34 "My Vietnam" – 5:19
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Ben de en çok M!ssundaztood albümünü seviyorum. Bütün şarkılar özenle seçilmiş izlenimi veriyordu. Zaten Pink'i Pink yapan albüm de kesinlikle buydu. Diğer albümlerinde de bazı güzel şarkılar olsa da aynı tadı vermiyor.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Pink'im yaa:love: bu kadını çok seviyorum nedense:love: Ne kadar erkeksi gözüksede ayrı bi seksilik var onda..şarkıları deseniz şaheser niteliğinde..bu günlerde so what beni coşturmaya yetiyo:innocent:Eski kocasıda çok tatlı ama keşke ayrılmasalardı..O hırçın pink'im çok masum duruyodu kocasının yanında yerim onu ben:love::blush2:Harbi meleğim benim:innocent: Buyrun benden de fotolar:innocent: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bayılıyorum bu kadına ya her şarkısı birbirinden güzel. funhouse albümünü mutlaka dinlemelisiniz çok güzel şarkılar var içinde. bu albümde max martin in yazdığı 5 şarkı var. favorilerim arasında olan so what ve please don't leave me max martin çalışması ve pink harika yorumlamış. onun dışında bad influence (bu şarkıyı duymuşsunuzdur muhtemelen, volkswagen polo reklamlarında çalıyordu) ve funhouse mükemmel, mutlaka dinleyin pişman olmazsınız. bu albümüyle daha çok sevmeye başladım ben pink'i =)
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! Konu ChAoS@yeal tarafından (18-Kasım-2009 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: araba markasının ismini yanlış yazmışım. ah şu almanca =) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bende çok aradım o şarkıyı ya. o reklamları izlediğim zaman pink bu yaa hangi şarkı ama diyip duruyodum uzun uğraşlar sonucu buldum. o şarkı sayesinde funhouse albümünü dinledim ama fena olmadı =)
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |